Notícia

Jornades d’Estudi dels Instruments de la Cobla

Reflexió

L’Escola Superior de Música (ESMUC) i la Confederació Sardanista de Catalunya uneixen esforços i organitzen pel divendres 10 i el dissabte 11 d’abril les Jornades d’Estudi dels Instruments de la Cobla.

Les Jornades estan principalment adreçades a Escoles de Música i Conservatoris de Música en general, tot i que també hi poden participar professionals de l’àmbit de l’ensenyament, difusió, història i interpretació que no estiguin adscrits a una escola o conservatori, així com també qualsevol escola que tingui interès en l’estudi de la cobla, cursi o no els instruments que en formen part. Així doncs, al llarg de les Jornades s’han establert classes i tallers sobre el flabiol, el tamborí, la tenora, el tible i el fiscorn, entre d’altres.

Les activitats per les escoles transcorreran durant tot el dissabte 11 d’abril, des de les 10 del matí fins a les 9 del vespre. El dia 10 es realitzarà l'Acte d'inauguració. Totes les activitats es realitzaran a les instal·lacions de l'Esmuc, excepte el concert del dissabte a les 20h, que es realitzarà a la Sala 3 de l'Auditori on hi participaran les cobles de Girona i Barcelona.

Les jornades, que a més de tallers i classes, compten amb espais per al diàleg i la reflexió, són d’inscripció gratuïta. Els inscrits com a Escola tindran el dinar gratuït. La data límit d'inscripció és el dimecres 8 d'abril, tant per a particulars com per a Escoles i Conservatoris. 

Els interessats poden consultar el programa i inscriure-s’hi, fent clic aquí

Comentaris


No hi ha cap comentari

Comenta aquest article