Notícia

El Correllengua 2015 es dedicarà a Ovidi Montllor

Coincidint amb l’aniversari d’una de les veus més enyorades, Ovidi Montllor centrarà els actes del Correllengua 2015.

Poeta, músic i actor, Montllor estarà al centre de les activitats que el moviment del Correllengua durà a terme per aquest 2015 per difondre la seva obra, el compromís amb el país i la seva exemplaritat. Així doncs, com a novetat important de l’edició d’enguany, la CAL (Coordinadora d’Associacions per la Llengua Catalana) coordina l’organització dels actes conjuntament amb Som Països Catalans i la xarxa de Casals i Ateneus dels Països Catalans. D’aquesta manera, moltes de les celebracions i actes del Correllengua s’emmarcaran dins la campanya "Festa Ovidi Montllor, 20 anys de vacances" impulsada recentment per ambdós col·lectius, i se sumaran a la crida iniciada pel cantautor Feliu Ventura.

Des de la CAL s’espera que aquesta sigui una de les edicions més festives, amb un ventall d’actes en record al compromís d’Ovidi Montllor. Així mateix, convida tots els organitzadors locals a acompanyar el tradicional "llengua, cultura i llibertat" amb el lema de la Festa Ovidi "O juguem tots o estripem la baralla".

Concurs per al cartell

Inspirats amb lema d’Ovidi Montllor, la CAL ha convocat el Concurs de Cartell de Correllengua. Les obres es podran presentar entre el 9 de març i el 30 d’abril, i l’elecció del cartell guanyador es farà per votació popular en el decurs de la 14a edició dels Premis Joan Coromines, premis en honor del filòleg i lingüista que s’atorguen en una celebració pels volts de Sant Jordi.

Els interessats en participar en el Concurs del Cartell del Correllengua poden consultar les bases, fent clic aquí.

Comentaris


No hi ha cap comentari

Comenta aquest article