Notícia

Tinguda blanca d’anàlisis de l’economia dels últims 300 anys

Francmaçoneria

Al Taller Barcelona del Gran Orient de Catalaunya (C/ Mallorca 125, baixos) se celebrarà el dilluns 26 de gener a les 19:30h una tinguda blanca, és a dir, una reunió oberta al públic, en aquest cas per reflexionar sobre l’economia a Catalunya durant els últims tres segles.

Així doncs, Gran Orient Catalunya, primera potència maçònica sobirana de caire liberal i adogmàtic del país, celebra una Tinguda Blanca, en què serà presentada una conferència a càrrec del senyor Jordi Miravet i Sanç, Llicenciat en Ciències Econòmiques per la Universitat de Barcelona i President del Memorial 1714. Sota el títol Per una anàlisi dels 300 anys de subjecció a Espanya, l’economista parlarà dels conceptes econòmics que es van instaurar arran del 1714 fins arribar a l’actualitat.
L’entrada és gratuïta i oberta a tothom i després del corresponent torn de paraules i tancament de la conferència, els assistents podran compartir un piscolabis.

El Gran Orient de Catalunya s’engloba dins del corrent liberal de la francmaçoneria, és a dir, és una obediència adogmàtica i mixta. No succeeix això en la Gran Llotja Unida d’Anglaterra,  corrent que obliga els seus germans a la creença en un ésser superior, sigui de la religió que sigui, i que no admet les dones. Cal destacar que dins del corrent liberal, el GOC és l’obediència representant de Catalunya a les assemblees anuals. La Tinguda Blanca del dilluns 26 de gener demostra el fort arrelament amb la realitat catalana d’aquesta Obediència que recentment ha celebrat els seus 25 anys d’existència.

Comentaris


No hi ha cap comentari

Comenta aquest article