Notícia

Play, el nou suplement de cultura i lleure de l'ARA

Després que la revista Time Out i l’ARA rescindissin l’acord comercial per distribuir la revista d’oci i cultura amb el diari, la capçalera ha presentat un nou producte, Play. El suplement, que apareix els divendres, neix amb la voluntat de destacar el millor de l'oferta setmanal de cultura i oci, tant la que té lloc en cinemes, teatres o sales d'exposicions i museus com la que es pot gaudir des de casa mitjançant els dispositius mòbils. Cada divendres el suplement triarà les deu activitats imperdibles i cada secció aplegarà el millor de la setmana. El suplement inclourà seccions de cinema, arts escèniques, música, art, pantalles, gastronomia i viatges, i una entrevista cara a cara entre dos creadors. 

D’entrada, és cert que la cultura popular tradicional no sembla tenir cabuda en aquest suplement, més orientat a l’oci juvenil i al consum cultural massiu, però caldrà esperar a veure si l’onada d’actualitat que darrerament, per fortuna, empelta les activitats culturals més nostrades del nostre país també entren amb força a Play.
Per donar a conèixer el nou suplement, l’ARA ofereix una descàrrega gratuïta del primer i el segon número, corresponents al 4 i a l’11 de gener. Els podeu descarregar des d’aquest enllaç.

Comentaris


No hi ha cap comentari

Comenta aquest article