Notícia

COMEDIANTS, Premi Joan Amades de Cultura Popular 2012.

NOTÍCIA

La trajectòria de la companyia de teatre al llarg d’aquests darrers 40 anys i el seu compromís amb la cultura popular i tradicional l’ha fet valedora del premi de l’edició d’enguany.

L’Associació Cultural Joan Amades (http://www.joanamades.cat/) atorga aquest premi que està destinat a prestigiar, reconèixer i fer públiques les trajectòries de persones i organitzacions que han destacat en l’estudi, la promoció i la dinamització de la cultura popular i tradicional catalana.
 
COMEDIANTS (www.comediants.com) destaca per la  trajectòria professional, el compromís amb el teatre popular i el conreu d’un llenguatge propi a partir de la  relectura de les tradicions i costums. Foc, diables, gegants, caps grossos, titelles, festes, àpats, danses, el cicle de l’any i de la vida, etc. Res s’ha escapat a l’ull crític d’aquesta companyia. Les singulars propostes de posada en escena i el seu discurs teatral ha tingut una especial incidènencia  en les experiencies  de renovació festiva del país.
 
El lliurament  del guardó és farà el diumenge 20 de gener al centre de creació de COMEDIANTS  al municipi de Canet de Mar.
 
Per més informació
 
ASSOCIACIÓ CULTURAL JOAN AMADES
Amadeu Carbó 610048131  amadeu@joanamades.cat
 
COMEDIANTS
Paca Solà 610468682 projectes@comediants.com

Comentaris


No hi ha cap comentari

Comenta aquest article