Notícia

El director de Vilaweb explicarà com potenciar les eines de comunicació de les entitats

PROPOSTES

La majoria d’entitats disposen d’eines de comunicació per apropar les seves activitats als associats (revistes, pàgines web, xarxes socials, butlletins, etcètera), però moltes es pregunten què cal fer per potenciar-les i obtenir un impacte positiu que repercuteixi en els seus col·lectius.
 
Per donar resposta a aquesta inquietud, l’ENS de l’Associacionisme Cultural Català organitza un nou curs de formació a càrrec del periodista i director del diari digital Vilaweb, Vicent Partal. El curs, titulat Com potenciar els diferents mitjans de comunicació de les associacions: Reptes i propostes de futur, tindrà lloc el proper 1 de desembre a les 10h a la seu social del diari (C/ Ferlandina 43, baixos - Barcelona).
 
La sessió partirà de les eines comunicatives físiques i virtuals que empren les entitats actualment, valorant el seu impacte, i oferirà idees i recursos per potenciar-les. I és que una bona comunicació és clau per aconseguir l’interès de cada públic potencial.

Vicent Partal és periodista i fundador i director de VilaWeb, el principal diari electrònic en català, creat l’any 1995. Ha rebut, entre altres, el Premi Ciutat de Barcelona de Periodisme, els Premis Nacionals de Periodisme i d’Internet de la Generalitat de Catalunya, i el Premi d’Honor Jaume I. Ha publicat diversos llibres sobre periodisme i Internet.

El preu del curs és de 60€. Per a les federacions adherides a l’ENS i les seves entitats base és gratuït. Aforament màxim limitat a 25 places. Per tal d’evitar la no assistència de persones inscrites, es demana una fiança de 20€ que serà retorna­da a cada assistent el dia del curs. Tant la fiança com el pagament del curs s’han d’abonar al següent compte corrent 2100-0547-53-0200207588, especificant tant el concepte com el nom de la persona que assistirà al curs.

La comunicació i la formació del sector en aquest àmbit és un dels principis fundacionals de l’ENS, entitat fortament involucrada en el present i el futur de l’associacionisme, que per tercer any consecutiu instruirà entitats, federacions i associacions.
Inscripcions i més informació

Comentaris


No hi ha cap comentari

Comenta aquest article