Fes ta festa

Programa 657

L’Inventari de Danses Vives de Catalunya al Fes ta Festa

Montserrat Garrich de l’Esbart Català de Dansaires n’és la directora i ens explica tot el que cal saber d’aquesta iniciativa

Benvinguts i ben trobats a aquesta nova edició del Fes ta Festa el programa de Cultura Popular i tradicional a la ràdio i a internet.

El tema central del programa d’aquesta setmana, feia molt de temps que volíem produir-lo, perquè ens ve molt de gust parlar de l’Inventari de Danses Vives de Catalunya i contribuir a donar-lo a conèixer Una iniciativa que du a terme l’Esbart Català de Dansaires i que s’emmarca dins els inventaris de patrimoni immaterial que s’estan duent a terme en el país.

Per saber tot el que cal saber d’aquest inventari de Danses Vives hem convidat la Montserrat Garrich perquè ens en parli.

Tindrem actualitat, on pararem una atenció especial al Concurs de Castells celebrat el cap de setmana passat al Tarraco Arena de Tarragona, i com sempre música, i les seccions dels col·laboradors i col·laboradores del programa que setmana a setmana omplen de continguts interessants i diversos.

Música

  • Els Dansaires del Català – Agustí Cohí i Grau – Cobla St. Jordi-Ciutat de Barcelona
  • Ha explotat el Big Bang a dintre teu – Orquestra Fireluche amb Pau Riba – Segona Florada
  • Cabra Ska – Els Delai
  • Aplec de Tardor – Conrad saló – La Principal de la Bisbal

Seccions

 

Fins a la setmana que ve.