Resultats de l'etiqueta trabucaires

Un pacte amb el Govern Central permetrà una adaptació de la legislació favorable als trabucaires


Divendres 23 de juny una delegació de la Federació Coordinadora de Trabucaires de Catalunya s'ha reunit amb diversos representants del Ministeri d'Energia, Turisme i Agenda Digital, per tal que els trabucaires expressin les seves aportacions a la Llei ITC-16 de Manifestacions festives d'armes d'avantcàrrega aprovada pel Reial Decret 130/217, aprovat pel govern espanyol el 23 de febrer.
Llegir-ne més

Una reunió establirà ponts entre trabucaires i Govern central


La delegació del Govern central a Catalunya (al carrer Mallorca, 278, Barcelona) serà l'escenari, divendres 2 de juny, d'una reunió que es preveu que estableixi ponts de comunicació entre la Federació Coordinadora de Trabucaires i el Ministeri d'Energia, Turisme i Agenda Digital.
Llegir-ne més

Pólvora, soroll, vestits d’època i bon humor

Diumenge 5 de juny s'ha celebrat la Trobada Nacional de Trabucaires que anualment coorganitza la Coordinadora de Trabucaires de Catalunya amb una colla membre de l'Entitat.
Llegir-ne més

Cardedeu acollirà la 34a Trobada Nacional de Trabucaires

El cap de setmana del 4 al 5 de juny el municipi del Vallès Occidental celebrarà la trobada anual de les 35 colles que formen part de la Federació Coordinadora de Trabucaires.
Llegir-ne més