Resultats de l'etiqueta música

Una concentració de músics reivindica el dret a votar l'1-O


Els músics de Catalunya, sigui de petita formació o de conjunts més grans (orquestres, bandes de música.
Llegir-ne més

Un ampli ventall de visions se citaran al Fòrum de l'Acadèmia de la Música


Nascuda el novembre del 2016 com a eina per aglutinar el sector musical a Catalunya, l'Acadèmia Catalana de la Música és ja un dels projectes més ambiciosos del país en aquest camp.
Llegir-ne més

Barcelona acull el 19è Congrés Mundial de Carillonistes


Barcelona es converteix entre els dies 1 i 8 de juliol en la ciutat de referència mundial del carilló.
Llegir-ne més

Sonaprop defensa la música com a espectacle


Sense cap empresa promotora al darrere, amb l'únic impuls de les ganes i el treball d'un grup de joves articulats al voltant de l'ateneu El Centre de Llorenç del Penedès, el cicle de concerts Sonaprop arriba a la dècada de vida amb una salut de ferro i una filosofia molt especial: "La majoria d'integrants de la comissió organitzadora del Sonaprop som gent jove que ens agrada la música en català i creiem que el teixit associatiu ha de cuidar aquesta escena musical sovint desafavorida", explica a Tornaveu un dels membres de la comissió, en Jordi Sadurní, que afegeix que "la música com a espectacle està molt infravalorada, perquè tothom es pensa que ha de ser gratis i en places majors, però pot ser també a l'hivern i cuidant al màxim tots els artistes", reivindica.
Llegir-ne més

El Maria Canals, cas d’èxit de l’associacionisme al món del piano

El Concurs Internacional de Música Maria Canals s’ha reafirmat com un referent pels pianistes del món que volen projectar-se i guanyar reconeixement.
Llegir-ne més

La música com a espai comú d’integració dels refugiats

El Moviment Coral Català obre una convocatòria de beques per al Curs de formació per a intervenció psicosocial a través de la música en comunitats deprimides i marginades.
Llegir-ne més

Una exposició apropa Enric Morera, com a músic versàtil

La Biblioteca de Catalunya acull fins al 12 d’abril l’exposició Enric Morera, musicar el modernisme, que traça un recorregut en l’obra del músic.
Llegir-ne més