Resultats de l'etiqueta catifes de flors

La Federació Catalana de Catifaires viu la primavera més activa


La Federació Catalana d'Entitats catifaires és un exemple de federació activa i amb gran capacitat per moure les seves entitats federades.
Llegir-ne més

La Federació Catalana de Catifaires portarà el seu art a Tòquio


11 catifaires catalans participaran amb una catifa dedicada al modernisme català dins la Tòquio Infiorata World Rose Carpet, una exhibició anual de catifes que es duu a terme dins del Festival Internacional de la Rosa i el Jardí, que enguany celebra el 20è aniversari.
Llegir-ne més

La Trobada de Catifaires de Catalunya oferirà una exposició de diverses catifes


Al llarg de dos dies d'activitats, dissabte 2 i diumenge 3 de desembre, els membres de la Federació Catalana d'Entitats Catifaires exposaran el seu art en l'elaboració de catifes de flors i d'art efímer a Caldes de Montbui, i alhora permetran que qui ho desitgi pugui provar aquest art, ja que dissabte a les 11h s'elaborarà una catifa participativa al carrer Roma.
Llegir-ne més

La macrocatifa de Santiago mostra l'espectacle de les catifes florals i d'art efímer


La plaça de l'Obradoiro de Santiago de Compostel·la ha brillat el cap de setmana del 2 al 3 de setembre amb les 20 catifes de flors i d'art efímer que 18 grups d'arreu de l'Estat i del món han construït als peus de la Catedral de Santiago.
Llegir-ne més

Catifaires catalans participaran en la macrocatifa per la pau de Santiago de Compostel·la


Els propers dies 1, 2 i 3 de setembre, la Comissió Internacional de Catifaires d'Art Efímer, la Federació Catalana de Catifaires i la Coordinadora de Alfombristas Galegos, presentarà el projecte Catifes al Camí de Santiago, Art Efímer per la Pau del Món, patrocinat per la Axencia de Turisme de Galicia, amb la col·laboració de l'Ajuntament de Santiago de Compostel·la.
Llegir-ne més

La Federació Catalana de Catifaires sorprèn a Bueu


La Federació Catalana d'Entitats Catifaires ha participat com a entitat convidada a la Festa del Carme de Bueu (Vigo) del 14 al 17 de juliol.
Llegir-ne més

La Comissió Internacional de Catifaires d’Art Efímer fa història al Vaticà

La Federació Catalana d’Entitats Catifaires, que presideix la Comissió Internacional de Catifaires d’Art Efímer, ha elaborat conjuntament amb altres catifaires associats dues catires de flors i materials naturals dins dels actes festius del Jubileu de la Misericòrida.
Llegir-ne més

La Federació Catalana de Catifaires participarà en una catifa al Vaticà


La Federació Catalana de Catifaires viatjarà al Vaticà de l’11 al 13 de novembre per elaborar una catifa conjuntament amb diferents socis de la Comissió Internacional de Catifaires d’Art Efímer.
Llegir-ne més

La Federació Catalana de Catifaires inicia la tardor amb una activitat intensa

La Federació Catalana de Catifaires ha participat en la 1a Trobada Internacional de Catifaires, celebrada a la ciutat de Uriangato, a l’Estat federal mexicà de Guanajuato.
Llegir-ne més

Catifaires catalans col·laboren en la catifa floral més gran d'Europa

La Federació Catalana de Catifaires ha corganitzat un viatge a Brussel·les per tal de participar en la catifa bianual que s'elabora a la Grand Place de Brussel·les, la més gran de tot Europa.
Llegir-ne més

La Federació Catalana de Catifaires convidada a la Fira de Carrión de los Condes

Dins el marc de la 25a Fira de Turisme i Artesania del Camí de Santiago, la Federació Catalana de Catifaires ha estat convidada a la Mostra de Catifes de Flors, que es durà a terme a Carrión de los Condes, a Palència.
Llegir-ne més

Les Catifes de Corpus de la Garriga, element festiu tradicional d'interès nacional

El Govern de la Generalitat de Catalunya ha acordat declarar les Catifes de Corpus de la Garriga com a element festiu tradicional d’interès nacional.
Llegir-ne més

Caldesflor Corpus 2015, l'art efímer pren el carrer

Catalunya és terra de flors i catifes. Una vintena de municipis catalans engalanen els seus carrers amb catifes de flors per Corpus, autèntiques obres d'art naturals que durant setmanes, i fins i tot mesos, han preparat nombroses persones, i que es posen als peus de les processons de Corpus i el seu seguici festiu.
Llegir-ne més

Sicília i Catalunya agermanades per la Infiorata di Noto

La Federació Catalana d’Entitats Catifaires del 14 al 18 de maig participarà a la Infiorata di Noto, que enguany es dedica a Catalunya.
Llegir-ne més

Catalunya convidada a la Infiorata de Catifaires de Noto, Sicília

Coneguda com la Infiorata di Noto, el municipi de Sicília, acollirà la Casa de Catalunya amb una amplia presència de catifaires catalans i de tota la cultura popular del país.
Llegir-ne més

Les catifes de flors, l’art efímer català per excel·lència

L’art efímer català comprèn diferents disciplines amb estils, formes i tècniques adequades a cadascuna de les seves manifestacions culturals.
Llegir-ne més

Els membres de l'ens

SUBSCRIU-T'HI!

Avís legal
En compliment de la Llei de Serveis de la Societat de la Informació i de Comerç Electrònic i de la Llei Orgànica de Protecció de Dades us informem que si no desitgeu continuar rebent el nostre butlletí informatiu, us podeu donar de baixa de la nostra base de dades a través d'aquest formulari.

Redacció:

Carrer València, 558, 6è 1è
08026 Barcelona.
Telèfon: 932 691 042
info@tornaveu.cat
www.tornaveu.cat

Consell editorial:

Director: Joan-Ramon Gordo

Gemma Aguilera, Pere Baltà, Oriol Cendra, Enric Cirici, Èric Jover, Joan Maluquer, Josep Santesmases i Josep Viana.

Correcció lingüística:
Àlvar Andrés.


Col·laboradors de TORNAVEU

CC BY NC
Els Premis Antoni Carné de l'Associacionisme Cultural Català reben la implicació de:

Fundació Antigues Caixes Catalanes BBVA CX

I la col·laboració de:

Previsora General Arç Cooperativa