Resultats de l'etiqueta bestiari

L'espectacle de foc, dansa i llum 'Foedus' busca la seva continuïtat

L'espectacle Foedus, de la Colla Ferafoc de Sant Quintí de Mediona, es prepara per a la seva segona edició, que se celebrarà el 30 de setembre.
Llegir-ne més

Mateu Tres: "La legislació ha de ser ajuda i no ofec de la cultura popular"

Diumenge 25 de febrer, l’Assemblea General Extraordinària de l’Agrupació del Bestiari Festiu i Popular de Catalunya va proclamar Mateu Tres per unanimitat com a nou president de l’entitat.
Llegir-ne més

El Ferafoc celebra anys acompanyat de 10 figures de bestiari festiu

El proper dissabte dia 17 de setembre, 10 figures de bestiari festiu, un grup de percussió i un grup de dansa es reuniran a Sant Quintí de Mediona per commemorar el 5è aniversari de la bèstia Ferafoc.
Llegir-ne més

L'Atzeries fa un pacte amb la Colla de Diables la Vella de Gràcia

La Colla de Diables la Vella de Gràcia s'ha inspirat en una llegenda del barri per incorporar a la colla una bèstia de foc, l'Atzeries, que s'ha presentat dilluns 15 d'agost dins el marc de la festa Major del barri de Gràcia en el cercavila.
Llegir-ne més

Enceses d'Artesa de Lleida, un festival consolidat

Dins del marc de la festa major d’Artesa de Lleida, dissabte 2 de juliol se celebrarà la 8a edició del Festival d’Enceses de Catalunya, un festival que acull diverses colles de bestiari que al llarg de  tres enceses de competició hauran de demostrar les seves capacitats en la pirotècnia emprada, les músiques i els balls.
Llegir-ne més

El Festivitas Bestiarum amplia activitats amb un congrés

Festivitas Bestiarum, la gran festa del bestiari festiu europeu que tindrà lloc a Vilafranca del Penedès el pròxim dissabte 21 de novembre comptarà amb un congrés i una gal·la de premis, la Nit del Bestiari Festiu.
Llegir-ne més