Resultats de l'etiqueta Tradicionarius

Mesclat i la Cobla Catalana dels Sons Essencials tanquen el 30è Tradicionàrius

Agrupa dues referències de l’escena musical catalana, afegeixi-hi la cloenda del festival de música tradicional més conegut en l’àmbit nacional, emmarca-ho en la celebració de la nit més màgica de l’any, i la recepta ha de ser forçosament deliciosa.
Llegir-ne més

Maria del Mar Bonet ofereix el seu recital més arrelat a la música popular


Maria del Mar Bonet dins la gira de celebració dels seus 50 anys dalt dels escenaris, divendres 2 de juny a les 22h, actuarà per primer cop a l’auditori del Centre Artesà Tradicionàrius (C.
Llegir-ne més

La llibertat i l’espiritualitat de Rosa Zaragoza, al Tradicionàrius


Rosa Zaragoza desprèn llibertat i un cert anarquisme, aquell que permet que passin coses; la seva carrera n'és una demostració: des dels seus inicis marcats pel desenterrament de cançons judeocatalanes del segles XIV i XV, passant per l'aprofundiment de les arrels espirituals i mediterrànies de la cultura cristiana, sefardita i sufí, com emprendre tot un camí d'autoreconeixement a través de treballs discogràfics que abracen aspectes com la maternitat, l'empoderament de les dones o fins i tot la necessitat de plorar davant del dol.
Llegir-ne més

Criatures, sortir amb èxit de la zona de confort


El duet format per Marçal Ramon i Ivó Jordà, Criatures, guanyadors del concurs Sons de la Mediterrània, actuarà divendres 28 d'abril a les 22h en la presentació en directe del seu disc de debut, Taumàtrop, dins la programació del 30è festival Tradicionàrius.
Llegir-ne més

Derrumband homenatja al Gato Pérez més desconegut


Després d'una dècada dalt dels escenaris i amb dos discs a les espatlles (Derrumband & Los Amigos de Siempre, 2010 i Un Plaer, 2013) Derrumband engega un nova aventura: A Barcelunya.
Llegir-ne més

Martin Carthy i Ruper Ordorika, junts al Tradicionàrius

No sempre  tenim l’oportunitat de veure un concert de Martin Carthy i Ruper Ordorika a Barcelona. Divendres 17 (22:00h), el Centre Artesà Tradicionàrius acollirà els dos grans referents de la música folk anglesa i basca en una actuació que promet ser entranyable.
Llegir-ne més