Resultats de l'etiqueta Mostra Nacional de Teatre Amateur

Èxit de la XV Mostra Nacional de Teatre Amateur

7. 295 espectadors han assistit a la XVa Mostra Nacional de Teatre Amateur de Pineda de Mar, celebrada entre el 28 d’abril i l’1 de maig.
Llegir-ne més

Comença la Mostra Nacional de Teatre Amateur de Catalunya

Si sou uns grans amants del teatre de proximitat, d’aquells que es queden embadalits observant la interpretació dels actors – els gestos, les expressions facials, la complicitat entre ells – a escassos metres de distància; si us agrada fer el tastaolletes assistint a tot tipus de propostes dramatúrgiques (comèdia, drama, circ, detectivesc, musical, clàssics catalans i internacionals.
Llegir-ne més

La Mostra Nacional de Teatre Amateur més completa

Quina relació tenen Cyrano de Bergerac, un auto sacramental de Jesús, les llàgrimes d’impotència d’un pescador de Lampedusa cansat de recollir refugiats a la Mediterrània, o bé l’assassinat que “Un visitant nocturn” suposadament comet en una casa benestant? Totes aquestes històries, i moltes altres, podran ser viscudes a la XVa Mostra Nacional de Teatre Amateur de Pineda de Mar que tindrà lloc entre el 28 d’abril i l’1 de maig.
Llegir-ne més

Nou impuls de la Mostra Nacional de Teatre Amateur de Pineda de Mar

Parlar de teatre amateur català al segle XXI és impossible sense fer referència a Pineda de Mar. La Mostra Nacional de Teatre Amateur, inaugurada l’any 2003, envaeix cada primavera els carrers del municipi maresmenc per demostrar la qualitat dels elencs no professionals que actuen al Principat.
Llegir-ne més

Cristóbal Aguiló guanya el IV Concurs de Cartells de la Mostra de Teatre Amateur

El treball Et robarà el cor serà el cartell anunciador de La Mostra que se celebrarà els dies 29 i 30 d'abril i 1 de maig a Pineda de Mar
 
 La Regidoria de Cultura de l'Ajuntament de Pineda de Mar ha fet públic avui el veredicte del IV Concurs de Cartells de la Mostra Nacional de Teatre Amateur (MNTA).
Llegir-ne més

Els membres de l'ens

SUBSCRIU-T'HI!

Avís legal
En compliment de la Llei de Serveis de la Societat de la Informació i de Comerç Electrònic i de la Llei Orgànica de Protecció de Dades us informem que si no desitgeu continuar rebent el nostre butlletí informatiu, us podeu donar de baixa de la nostra base de dades a través d'aquest formulari.

<

Redacció:

Carrer València, 558, 6è 1è
08026 Barcelona.
Telèfon: 932 691 042
info@tornaveu.cat
www.tornaveu.cat

Consell editorial:

Director: Joan-Ramon Gordo

Gemma Aguilera, Pere Baltà, Oriol Cendra, Enric Cirici, Èric Jover, Joan Maluquer, Josep Santesmases i Josep Viana.

Correcció lingüística:
Àlvar Andrés.


Col·laboradors de TORNAVEU

CC BY NC
Els Premis Antoni Carné de l'Associacionisme Cultural Català reben la implicació de:

Fundació Antigues Caixes Catalanes BBVA CX

I la col·laboració de:

Previsora General Damm Arç Cooperativa fcc

L'Ens de l'Associacionisme Cultural Català, editor de Tornaveu, ha rebut l'ajut de: