Resultats de l'etiqueta Formació

L'Ens ofereix una sessió sobre la protecció de dades


L'Ens de l'Associacionisme Cultural Català ha acollit a la seva nova seu social del carrer València 558, 6è 1a (Barcelona), una sessió pràctica sobre la Llei Orgànica de Protecció de Dades (LOPD) i la seva aplicació pràctica, duta a terme per l'experta Eva Maria Cortés.
Llegir-ne més

El camí cap a visibilització femenina a les entitats


"No pots ser allò que no pots veure", ha exposat Tània Verge, doctora en ciències polítiques de la Universitat Pompeu Fabra a l'inici de la seva intervenció dins de la jornada formativa Polítiques d'igualtat en els col·lectius de cultura popular.
Llegir-ne més

Com implementar polítiques d'igualtat?

Eulàlia Lledó i Tània Verge són les convidades en la jornada formativa Polítiques d’igualtat en els col·lectius de cultura popular, organitzada per l’Ens de l’Associacionisme Cultural Català.
Llegir-ne més

Som Cultura Popular oferirà cursos gratuïts de gestió d’entitats

 El Som Cultura Popular, la Mostra del Patrimoni Cultural Immaterial a Barcelona, planteja una combinació de debats, actuacions i tallers, que permetran una difusió de la cultura popular.
Llegir-ne més

Com potenciar els mitjans de comunicació de les associacions?

El curs, titulat Com potenciar els diferents mitjans de comunicació de les associacions: Reptes i propostes de futur, tindrà lloc el proper 1 de desembre a les 10h a la seu social del diari (C/ Ferlandina 43, baixos - Barcelona).
Llegir-ne més

Curs de formació en pirotècnia per a caps de colla

Fou una iniciativa de la Direcció General de Cultura Popular i Tradicional de la Generalitat de Catalunya, la Delegació del Govern a Catalunya, la Federació de Diables i Dimonis de Catalunya, l’Agrupació del Bestiari Festiu i Popular de Catalunya i la Direcció General de Protecció Civil.
Llegir-ne més

Sessions d'introducció als castells per a periodistes

Segons explica Guillermo Soler, periodista i gerent de la Coordinadora, “es tracta d’una proposta dirigida especialment a aquells periodistes locals i no especialitzats que han d’endinsar-se en la temàtica castellera”.
Llegir-ne més

L’ENS forma a més de 40 associats en tècniques de comunicació

El ponent, Marc Alemany, ha destacat que la relació entre entitats i mitjans de comunicació és reforça amb el temps, oferint informacions que realment tinguin component noticiós i siguin del seu interès.
Llegir-ne més

L’ENS forma a associats culturals en eines 2.0

Els assistents, membres de les diferents federacions d’associacionisme cultural que conformen l’ENS, van conèixer les principals eines 2.
Llegir-ne més

Els membres de l'ens

SUBSCRIU-T'HI!

Avís legal
En compliment de la Llei de Serveis de la Societat de la Informació i de Comerç Electrònic i de la Llei Orgànica de Protecció de Dades us informem que si no desitgeu continuar rebent el nostre butlletí informatiu, us podeu donar de baixa de la nostra base de dades a través d'aquest formulari.

Redacció:

Carrer València, 558, 6è 1è
08026 Barcelona.
Telèfon: 932 691 042
info@tornaveu.cat
www.tornaveu.cat

Consell editorial:

Director: Joan-Ramon Gordo

Gemma Aguilera, Pere Baltà, Oriol Cendra, Enric Cirici, Èric Jover, Joan Maluquer, Josep Santesmases i Josep Viana.

Correcció lingüística:
Àlvar Andrés.


Col·laboradors de TORNAVEU

CC BY NC
Els Premis Antoni Carné de l'Associacionisme Cultural Català reben la implicació de:

Fundació Antigues Caixes Catalanes BBVA CX

I la col·laboració de:

Previsora General Arç Cooperativa