Resultats de l'etiqueta Coordinadora de Pastorets de Catalunya

La Coordinadora de Pastorets fa balanç i renova equip directiu


La Coordinadora de Pastorets de Catalunya el 8 d'abril ha celebrat la seva Assemblea General.
Llegir-ne més

Els altres Pastorets

La celebració del centenari dels Pastorets de Folch i Torres (1916 – 2016) ha demostrat la gran acceptació que l’obra del dramaturg barceloní segueix gaudint entre els grups de teatre amateur català.
Llegir-ne més

Els Reis portaran més de 70 representacions dels Pastorets

El 6, 7 i 8 de gener són els dies amb més funcions de tota la temporada.

La temporada dels Pastorets d’enguany arriba al seu punt àlgid aquest cap de setmana de tres dies amb 74 representacions arreu del territori.
Llegir-ne més

1678: nova datació dels Pastorets més antics

 
Quan van començar a representar-se els Pastorets? Fins ara, l’historiador mataroní Joan Giménez Blasco havia aportat la referència més antiga (1721), trobada a la Reial Audiència de l’Arxiu de la Corona d’Aragó.
Llegir-ne més

Els Pastorets aixequen el teló

La temporada de representacions dels Pastorets de Catalunya ha començat aquest cap de setmana amb diverses funcions i accions arreu del territori.
Llegir-ne més

Èxit del Centenari dels Pastorets d’en Folch i Torres

El Centenari dels Pastorets d’en Folch i Torres (1916 – 2016) mereixia una celebració especial i l’ha tinguda.
Llegir-ne més

Acte central del centenari dels Pastorets de Folch i Torres

Fa cent tardors, la Junta d’Espectacles del Coliseu Pompeia de Barcelona va encarregar a Josep Maria Folch i Torres que escrivís una nova versió dels Pastorets.
Llegir-ne més

La Sala Cabanyes de Mataró i els Lluïsos d’Horta reben la Creu de Sant Jordi

El president de la Generalitat ha lliurat la distinció a dos dels grups que formen la Coordinadora de Pastorets de Catalunya.
Llegir-ne més

Els Pastorets de Catalunya tanquen temporada amb 60.000 espectadors

a temporada de Pastorets de Catalunya arriba a la seva fi aquest diumenge amb una darrera representació dels Pastorets de Calaf que posaran el punt final al cap de dos mesos de representacions que grups d’arreu de Catalunya han fet dels diferents textos existents.
Llegir-ne més

Els Pastorets de Catalunya exposen el cel i l'infern al Metro de Barcelona

La mostra fotogràfica es podrà veure fins al 15 de gener a l’intercanviador del metro Diagonal i recull imatges guanyadores en gran format dels diferents concursos que ha convocat la Coordinadora de Pastorets de Catalunya, així com altres instantànies significatives

 

Els Pastorets de Catalunya ja han començat la seva temporada de representacions arreu del país i també han arribat al Metro de Barcelona on s’hi estaran fins al 15 de gener en format d’exposició amb un recull d’imatges de gran format de més d’un metre quadrat cada una.
Llegir-ne més

La temporada de Pastorets arriba al seu punt àlgid

La temporada dels Pastorets d’enguany arriba al seu punt àlgid aquest cap de setmana, gairebé un centenar de representacions –prop del 50% del total— tindran lloc entre els dies de Nadal i Sant Esteve i el diumenge 27 de desembre.
Llegir-ne més

Els Pastorets arriben en bus turístic per fer temporada als teatres catalans

Els Pastorets de Catalunya han arribat el matí de dijous 3 de desembre a Barcelona en bus turístic i han fet un recorregut per alguns dels indrets més emblemàtics de la ciutat.
Llegir-ne més

Tret de sortida del centenari dels Pastorets de Folch i Torres

Dissabte 17 d’octubre a les 11.30h del matí a les escales del Teatre Nacional de Catalunya (TNC) es durà a terme la presentació dels actes per commemorar el centenari de la primera representació dels Pastorets de Folch i Torres.
Llegir-ne més

Els Pastorets de Folch i Torres, objecte de commemoració per la Generalitat

Amb motiu del centenari de la primera representació, la Generalitat de Catalunya ha inclòs Els Pastorets de Josep Maria Folch i Torres en la llista de personalitats i esdeveniments que es retrà homenatge al llarg de l’any 2016, amb l’objectiu de recuperar-los, divulgar-los i projectar-los internacionalment.
Llegir-ne més

Presentat el veredicte del 2n fotoconcurs de Pastorets

La segona edició del fotoconcurs Els meus pastorets, organitzat per la Coordinadora de Pastorets de Catalunya, ja té els noms dels guanyadors, escollits en el marc de l’assemblea celebrada dissabte 18 d’abril de 2015 a Caldes de Montbui.
Llegir-ne més

La temporada de Pastorets tanca amb 60.000 espectadors

La temporada de Pastorets de Catalunya va baixar el teló ahir a la tarda a El Vendrell amb un total de més de 60.
Llegir-ne més

Àngels i Dimonis omplen els teatres de Catalunya

Aquests dies, molts teatres de Catalunya s’obriran i s’ompliran de milers d’actors i espectadors per donar vida a les representacions de l’espectacle nadalenc dels Pastorets, una de les manifestacions tradicionals més genuïnes del nostre país.
Llegir-ne més

Els pastorets més solidaris

Un any més, els teatres de Catalunya s’ompliran per rebre els tradicionals pastorets, un fenomen que forma part de l’arrel tradicional i cultural del període nadalenc català.
Llegir-ne més

Els pastorets d’Ulldecona celebren el seu 30è aniversari

Els pastorets d’Ulldecona, integrats a la Coordinadora de Pastorets de Catalunya, es podran veure els diumenges 4, 11 i 18 de desembre a les18h de la tarda i dilluns 26, diada de Sant Esteve, a les 19h, al Teatre municipal Orfeó Montsià.
Llegir-ne més

Els membres de l'ens

SUBSCRIU-T'HI!

Avís legal
En compliment de la Llei de Serveis de la Societat de la Informació i de Comerç Electrònic i de la Llei Orgànica de Protecció de Dades us informem que si no desitgeu continuar rebent el nostre butlletí informatiu, us podeu donar de baixa de la nostra base de dades a través d'aquest formulari.

Redacció:

Carrer València, 558, 6è 1è
08026 Barcelona.
Telèfon: 932 691 042
info@tornaveu.cat
www.tornaveu.cat

Consell editorial:

Director: Joan-Ramon Gordo

Gemma Aguilera, Pere Baltà, Oriol Cendra, Enric Cirici, Èric Jover, Joan Maluquer, Josep Santesmases i Josep Viana.

Correcció lingüística:
Àlvar Andrés.


Col·laboradors de TORNAVEU

CC BY NC
Els Premis Antoni Carné de l'Associacionisme Cultural Català reben la implicació de:

Fundació Antigues Caixes Catalanes BBVA CX

I la col·laboració de:

Previsora General Damm Arç Cooperativa fcc

L'Ens de l'Associacionisme Cultural Català, editor de Tornaveu, ha rebut l'ajut de: