Reportatges


7/12/2010

Un treball sobre el correbou de Cardona, guanyador del Premi Joan AmadesJordi Padullés Plata.Jofre Padullés Plata (Manresa, 1979). És llicenciat en Antropologia Social i Cultural per la Universitat de Barcelona, on actualment està cursant els estudis de tercer cicle, i diplomat en Educació Social per la Universitat Ramon Llull.

Coordinador de les publicacions “Quaderns” i “Quaderns-e” de l’Institut Català d’Antropologia, i membre del Grup de Recerca Etnografia dels Espais Públics de la mateixa entitat, actualment desenvolupa la seva activitat investigadora en el marc del grup de recerca GRECS del Departament d’Antropologia Social i Cultural de la Universitat de Barcelona.

La seva activitat acadèmica l’ha dedicada als àmbits de la violència ritual, la religió i a l’estudi del secret com a dispositiu d’estructuració social. Sobre aquest tema ha publicat: "Vides Secretes. Memòries d’un militant clandestí" (2009); "Lògiques del secret" (2010) i" Lluites Secretes. La cultura de la clandestinitat a Catalunya" (1939-1977) (Junt a M. Delgado i G. Horta, 2010).


Comentaris


No hi ha cap comentariComenta

El comentari s'ha enviat correctament i està pendent de validaciò.

Els membres de l'ens

SUBSCRIU-T'HI!

Avís legal
En compliment de la Llei de Serveis de la Societat de la Informació i de Comerç Electrònic i de la Llei Orgànica de Protecció de Dades us informem que si no desitgeu continuar rebent el nostre butlletí informatiu, us podeu donar de baixa de la nostra base de dades a través d'aquest formulari.

Redacció:

Carrer València, 558, 6è 1è
08026 Barcelona.
Telèfon: 932 691 042
info@tornaveu.cat
www.tornaveu.cat

Consell editorial:

Director: Joan-Ramon Gordo

Gemma Aguilera, Pere Baltà, Oriol Cendra, Enric Cirici, Èric Jover, Joan Maluquer, Josep Santesmases i Josep Viana.

Correcció lingüística:
Àlvar Andrés.


Col·laboradors de TORNAVEU

CC BY NC
Els Premis Antoni Carné de l'Associacionisme Cultural Català reben la implicació de:

Fundació Antigues Caixes Catalanes BBVA CX

I la col·laboració de:

Previsora General Damm Arç Cooperativa fcc

L'Ens de l'Associacionisme Cultural Català, editor de Tornaveu, ha rebut l'ajut de: