Tornaveu
Xè FESTIVAL DE BANDES DE MÚSICA CATALANES A L’AUDITORI DE BARCELONA

Aquest any els participants van ser:

· Banda de Música de l’Agrupació Musical San José de Terrassa

· Banda de Música de “Verge de la Serra” de Montblanc

· Banda de Música de La Unió Filharmònica d’Amposta

Les 41 Bandes de Música federades, tenen una cita anual a l’Auditori, per a mostrar el gran nivell de qualitat de les seves interpretacions i exposar la versatilitat en els repertoris que ofereixen. Enguany es van oferir obres modernes, tant del repertori bandístic, com dels repertoris arranjats per aquest tipus de formació, ja siguin populars, moderns o clàssics.

Molt arrelades a les Terres de l’Ebre, però també amb molta acceptació a la resta del país, les Bandes de Música cultiven la Cultura Popular, formant als seus integrants i fent actuacions i concerts arreu del Principat, que omplen els carrers, les festes, els teatres o els esdeveniments més variats.

També són molt important les tasques socials i pedagògiques que realitzen aquestes formacions en els seus entorns. Escoles de Música i les Societats Musicals que les acullen, són les dues vessants d’un mateix àmbit cultural què, tenint molts anys d’experiència en el territori, demostra la seva vitalitat i el seu compromís, des de l’associacionisme, en vers la Cultura Popular de molts pobles, viles i ciutats de Catalunya.

Més informació: Josep Viana, vicepresident de la Federació Catalana de Societat Musicals.T. 606 43 59 14

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa