Tornaveu
Amposta, punt de trobada de Bandes de Música Juvenils

Dissabte 6 de juny de 2015, a les 17,00h. l’Escola de Música de la Unió Filharmònica d’Amposta juntament amb l’APIMA (Associació de Pares i Mares d’Alumnes), organitza la 17a Trobada de Bandes Juvenils de Catalunya Ciutat d’Amposta.

Músics d’entre 12 i 18 anys compartiran experiències i establiran lligams d’amistat en aquesta nova edició de la Trobada de Bandes Juvenils, que se celebrarà en dos escenaris ampostins: la zona del Castell d’Amposta i el carrer Miralles. Una activitat oberta a tothom i gratuïta que té l’objectiu de fomentar la música entre els més joves.

Concretament enguany hi participaran la banda Juvenil Municipal d’Alcanar, la Banda Juvenil de l’Escola Municipal de Música d’Ulldecona, la banda de l’Escola de Música Municipal Germans Arasa, el Conjunt Instrumental de l’Escola Manel Martines i Solà de Jesús i la Banda de l’Escola de Música de la Unió Filharmònica d’Amposta. Cada banda interpretarà 3 peces, com a novetat d’aquesta edició s’ha incorporat una peça conjunta per interpretar entre tots els músics. Es tractarà de la sardana ‘Blancaneu’ del mestre Vicenç Bou i Geli.

La Trobada de Bandes neix l’any 1998, com a iniciativa del claustre de professors de l’Escola de Música de la Unió Filharmònica d’Amposta i fruit de la inquietud de realitzar una trobada de bandes juvenils de les escoles de música de Catalunya. Des de la seva primera edició fins avui han participat moltes bandes juvenils d’arreu del territori català.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa