Notícies


12/4/2018

En marxa el Dia de l'Associacionisme Cultural 2018Logotip del Dia de l'Associacionisme Culturaletiqueta DASC, DASC2018, DASC2018DASC


A vegades és necessari reivindicar l’evidència. Quan l’any 2014 el govern català va declarar el 4 de juny com a Dia de l’Associacionisme Cultural (DASC), desitjava visualitzar la feina que totes les entitats catalanes desenvolupen des del desinterès i l’anonimat. Amb aquest empeny, la Direcció General de Cultura Popular, Associacionisme i Acció Culturals torna a convocar les associacions de base perquè, entre l’1 i el 3 de juny, participin en les jornades de portes obertes del DASC 2018. L’únic requisit que han de complir totes les entitats que desitgin participar de la iniciativa és adreçar l’activitat escollida (xerrades, tallers, exposicions, conferències, assajos oberts, etcètera) al públic en general. Les entitats que finalment s’hi engresquin seran automàticament inscrites en el programa d’activitats de l’Any Europeu del Patrimoni Cultural.

El Dia de l’Associacionisme Cultural 2018 es clourà amb un acte institucional, el 7 de juny en un espai encara per determinar, durant el qual es reconeixeran les entitats que enguany celebren un aniversari destacat. D’aquesta manera, es desitja retre un nou homenatge a un àmbit que, segons les dades de l’Estudi de la cultura i les arts 2017 del Consell Nacional de la Cultura i les Arts (CoNCA), mou gairebé 4.300 entitats i genera un valor econòmic de 380 milions anuals.

Podeu inscriure la vostra entitat al Dia de l’Associacionisme Cultural Català i l’Any Europeu del Patrimoni Cultural en aquest formulari.Comentaris


No hi ha cap comentariComenta

El comentari s'ha enviat correctament i està pendent de validaciò.

Els membres de l'ens

SUBSCRIU-T'HI!

Avís legal
En compliment de la Llei de Serveis de la Societat de la Informació i de Comerç Electrònic i de la Llei Orgànica de Protecció de Dades us informem que si no desitgeu continuar rebent el nostre butlletí informatiu, us podeu donar de baixa de la nostra base de dades a través d'aquest formulari.

<

Redacció:

Carrer València, 558, 6è 1è
08026 Barcelona.
Telèfon: 932 691 042
info@tornaveu.cat
www.tornaveu.cat

Consell editorial:

Director: Joan-Ramon Gordo

Gemma Aguilera, Pere Baltà, Oriol Cendra, Enric Cirici, Èric Jover, Joan Maluquer, Josep Santesmases i Josep Viana.

Correcció lingüística:
Àlvar Andrés.


Col·laboradors de TORNAVEU

CC BY NC
Els Premis Antoni Carné de l'Associacionisme Cultural Català reben la implicació de:

Fundació Antigues Caixes Catalanes BBVA CX

I la col·laboració de:

Previsora General Damm Arç Cooperativa fcc

L'Ens de l'Associacionisme Cultural Català, editor de Tornaveu, ha rebut l'ajut de: