Notícies


6/4/2018

Convocada la 4a Beca de l'Associacionisme Cultural 


etiqueta Beca Ens de lAssociacionisme Cultura


Debats, taules rodones, articles d’opinió, simposis... Les entitats catalanes debaten extensament sobre el futur de l’associacionisme cultural a través de múltiples formats. Només una investigació en profunditat, tanmateix, és capaç de garantir que les propostes sorgeixin d’un diagnòstic correcte i precís de la realitat. Amb aquest objectiu van crear-se les Beques d’Estudi de l’Associacionisme Cultural Català.

El jurat de la quarta convocatòria de la beca, que romandrà oberta entre el 15 d’abril i el 15 de maig, valorarà especialment els treballs orientats a dos camps d’anàlisi de l’associacionisme cultural català: l’estudi del paper de les dones i el factor generacional.  Tanmateix, no s’exclourà del procés de deliberació de les candidatures altres temàtiques.

Així mateix, es valorarà la qualitat dels projectes presentats en funció dels següents ítems: estudis oficials i cursos no oficials dels autors, treballs publicats, resum del projecte de la beca, motivació de la rercerca, justificació de l’aportació intel·lectual que se’n pot derivar, presentació de les hipòtesi de partença i marc teòric, identificació de l’objecte d’estudi, descripció de les eines metodològiques previstes, i proposta d’índex.

La 4a Beca de l’Associacionisme Cultural Català serà recompensada amb 6.000€. L’estudi haurà de presentar-se abans del 28 de febrer de 2019.

Podeu consultar les bases completes en aquest enllaç.Comentaris


No hi ha cap comentariComenta

El comentari s'ha enviat correctament i està pendent de validaciò.

Els membres de l'ens

SUBSCRIU-T'HI!

Avís legal
En compliment de la Llei de Serveis de la Societat de la Informació i de Comerç Electrònic i de la Llei Orgànica de Protecció de Dades us informem que si no desitgeu continuar rebent el nostre butlletí informatiu, us podeu donar de baixa de la nostra base de dades a través d'aquest formulari.

<

Redacció:

Carrer València, 558, 6è 1è
08026 Barcelona.
Telèfon: 932 691 042
info@tornaveu.cat
www.tornaveu.cat

Consell editorial:

Director: Joan-Ramon Gordo

Gemma Aguilera, Pere Baltà, Oriol Cendra, Enric Cirici, Èric Jover, Joan Maluquer, Josep Santesmases i Josep Viana.

Correcció lingüística:
Àlvar Andrés.


Col·laboradors de TORNAVEU

CC BY NC
Els Premis Antoni Carné de l'Associacionisme Cultural Català reben la implicació de:

Fundació Antigues Caixes Catalanes BBVA CX

I la col·laboració de:

Previsora General Damm Arç Cooperativa fcc

L'Ens de l'Associacionisme Cultural Català, editor de Tornaveu, ha rebut l'ajut de: