Notícies


29/3/2018

La segona edició dels Premis Antoni Carné ajorna la gala de lliurament

Fotohgrafia de l'edició anterior dels premis.

etiqueta Premis Antoni Carné


L’Ens de l’Associacionisme Cultural Català vol anunciar l’ajornament sine die de l’acte de lliurament dels II Premis Antoni Carné de l’Associacionisme Cultural Català, convocat inicialment el 5 d’abril de 2018. 

L’actual context polític ha impedit la celebració de l’acte de lliurament dels guardons en les circumstàncies que estaven previstes.

L’Ens de l’Associacionisme Cultural Català vol agrair públicament la participació de totes les entitats que han presentat candidatura als guardons. Totes elles són un bon reflex de la vitalitat de l’associacionisme de base. En el moment d’escriure aquest comunicat, el jurat dels II Premis Antoni Carné de l’Associacionisme Cultural Català ja ha deliberat i decidit les candidatures guanyadores. L’ajornament de l’acte de lliurament dels guardons, doncs, no implica la reobertura de la convocatòria de candidatures.

Tan bon punt sigui possible, l’Ens de l’Associacionisme Cultural Català realitzarà la gala de  lliurament dels premis, un acte obert a la ciutadania i a totes les entitats que hi han participat. Des dels nostres canals comunicatius convidarem a totes les persones, tant entitats que han participat enviant candidatura, com els col·lectius de la cultura i públic en general. Des de l’Ens de l’Associacionisme Cultural Català volem disculpar les molèsties causades a les entitats, així com demanar la seva comprensió enfront la situació que ha dut a aquesta decisió.

Finalment, l’Ens vol reafirmar el seu compromís amb la defensa dels drets democràtics i les llibertats polítiques.
Comentaris


No hi ha cap comentariComenta

El comentari s'ha enviat correctament i està pendent de validaciò.

Els membres de l'ens

SUBSCRIU-T'HI!

Avís legal
En compliment de la Llei de Serveis de la Societat de la Informació i de Comerç Electrònic i de la Llei Orgànica de Protecció de Dades us informem que si no desitgeu continuar rebent el nostre butlletí informatiu, us podeu donar de baixa de la nostra base de dades a través d'aquest formulari.

<

Redacció:

Carrer València, 558, 6è 1è
08026 Barcelona.
Telèfon: 932 691 042
info@tornaveu.cat
www.tornaveu.cat

Consell editorial:

Director: Joan-Ramon Gordo

Gemma Aguilera, Pere Baltà, Oriol Cendra, Enric Cirici, Èric Jover, Joan Maluquer, Josep Santesmases i Josep Viana.

Correcció lingüística:
Àlvar Andrés.


Col·laboradors de TORNAVEU

CC BY NC
Els Premis Antoni Carné de l'Associacionisme Cultural Català reben la implicació de:

Fundació Antigues Caixes Catalanes BBVA CX

I la col·laboració de:

Previsora General Damm Arç Cooperativa fcc

L'Ens de l'Associacionisme Cultural Català, editor de Tornaveu, ha rebut l'ajut de: