Notícies


7/2/2018

Picamoixons presenta el Concurs Nacional d'Enceses


etiqueta Concurs Nacional Enceses, Federació de Diables i Dimonis de Catalu


El 10 de març serà una jornada molt important per a la Federació de Diables i Dimonis de Catalunya (FDDC). És el dia escollit per a la celebració del 1è Concurs Nacional d’Enceses. Onze colles de diables d'arreu del país competiran a Picamoixons (Alt Camp) en una doble ronda de competició per obtenir el reconeixement del jurat.

La presentació del concurs, dimarts 13 de febrer al Local Social de Picamoixons (11:30h), comptarà amb l’assistència dels senyors Francesc Rull, Jordi Agràs i Pep Enric Martí, alcalde de Picamoixons, Director dels Serveis Territorials de Cultura a Tarragona i president de la FDDC respectivament. La cita, oberta a tots els mitjans de comunicació, també comptarà amb la participació de nou colles de diables, que amenitzaran la jornada fent una encesa conjunta. 

El Concurs Nacional d’Enceses compta amb la col·laboració de les principals pirotècnies catalanes i l’asseguradora Arç Cooperativa.
 
Nova web de la Federació de Diables i Dimonis de Catalunya

La nova plataforma web, que incorpora importants millores estètiques,. Els aficionats al foc podran consultar l’agenda d’actuacions i les notícies d’actualitat de les colles de diables associades a la FDDC. Aquestes, que veuran recollides les seves dades de contacte en un directori públic, hi trobaran múltiples documents de consulta: assegurances, decrets legislatius, dades d’interès de la federació, requisits per fer concurs de formació, etcètera. Per aquelles colles de diables que encara no estan associades a la FDDC, la web també oferirà la possibilitar-se de donar-se d’alta telemàticament. 


Comentaris


No hi ha cap comentariComenta

El comentari s'ha enviat correctament i està pendent de validaciò.

Els membres de l'ens

SUBSCRIU-T'HI!

Avís legal
En compliment de la Llei de Serveis de la Societat de la Informació i de Comerç Electrònic i de la Llei Orgànica de Protecció de Dades us informem que si no desitgeu continuar rebent el nostre butlletí informatiu, us podeu donar de baixa de la nostra base de dades a través d'aquest formulari.

<

Redacció:

Carrer València, 558, 6è 1è
08026 Barcelona.
Telèfon: 932 691 042
info@tornaveu.cat
www.tornaveu.cat

Consell editorial:

Director: Joan-Ramon Gordo

Gemma Aguilera, Pere Baltà, Oriol Cendra, Enric Cirici, Èric Jover, Joan Maluquer, Josep Santesmases i Josep Viana.

Correcció lingüística:
Àlvar Andrés.


Col·laboradors de TORNAVEU

CC BY NC
Els Premis Antoni Carné de l'Associacionisme Cultural Català reben la implicació de:

Fundació Antigues Caixes Catalanes BBVA CX

I la col·laboració de:

Previsora General Damm Arç Cooperativa fcc

L'Ens de l'Associacionisme Cultural Català, editor de Tornaveu, ha rebut l'ajut de: