Tornaveu
Arriben les Repesques de La Sardana de l’Any 2017

L’últim cap de setmana de gener (dissabte, 27 i diumenge, 28 de gener) i el primer cap de setmana de gener (dissabte, 3 i diumenge 4 de febrer), arriben les Repesques del Premi Popular de La Sardana de l’Any. Així, les 6 sardanes classificades en 2n lloc que hagin obtingut el percentatge de vots més elevat respecte a la sardana guanyadora de la seva eliminatòria de la 1a fase s’enfrontaran aquests dos caps de setmana.

En concret, segons el sorteig públic que es va celebrar a la Casa de la Sardana el passat dimarts, 19 de setembre, la 1a Repesca enfrontarà la 2a, la 3a i la 4a sardanes amb més bon percentatge de vots de les Eliminatòries. La 2a Repesca creurà la 6a, la 5a i la 1a sardanes amb més bon percentatge de vots.

La final de les repesques, el 12 de maig

Les sardanes guanyadores d’aquestes Repesques passaran a les Semifinals per encarar la gran cita definitiva d’Alcanar. El Concert-Final del certamen tindrà lloc enguany al Centre Cívic d’Alcanar, el dissabte, 12 de maig. Serà la 29a edició des que la Confederació Sardanista de Catalunya va recuperar el concurs el 2004.

El concurs La Sardana de l’Any, amb els seus premis Popular, de la Crítica i Joventut, és un bon incentiu per fomentar la composició de noves sardanes, a part de ser un gran esdeveniment anual

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa