Notícies


5/12/2017

Presentades les Bases del II Premis Antoni Carné

Antònia Serra Soler "Mussola", Premi Antoni Carné a la Persona 2017


La Coordinadora d'Entitats del Poble Sec, Premi Antoni Carné a l'Entitat 2017


Fes ta Festa, Premi Antoni Carné al Mitjà de Comunicació 2017etiqueta Premis Antoni Carné


No totes les candidatures que es presenten a un concurs el poden guanyar, però sí que totes en poden sortir guanyadores. Lluny de ser un joc semàntic, aquesta frase defineix molt bé l’esperit que motiva els II Premis Antoni Carné de l’Associacionisme Cultural Català. Més enllà dels reconeixements públics, els guardons desitgen reconèixer la dedicació de totes les persones i col·lectius que treballen anònimament en la dinamització cultural dels pobles, barris i ciutats d’arreu de Catalunya. 

Les bases dels II Premis Antoni Carné de l'Associacionisme Cultural Català contemplen quatre categories: a la persona, al mitjà de comunicació, a l'entitat i al projecte. Entre aquestes, les dues primeres es dirimiran per elecció directa del Jurat. 

Com en la primera edició, el Premi BBVA CX de l’Associacionisme Cultural Català a l’Entitat tornarà serà recompensat amb 3.000€. Alguns aspectes que seran valorats per decidir l’entitat guanyadora són lel foment de l'associacionisme cultural, la creació de projectes singulars, la capacitat d’innovació demostrada o la repercussió social i cultural de les iniciatives promogudes.

Fidel a l’esperit innovador que va motivar-ne el naixement, els II Premis Antoni Carné de l’Associacionisme Cultural Català presenten una nova categoria. El Premi de l’Associacionisme Cultural Català al millor Projecte desitja visualitzar els projectes específics que desenvolupen les entitats, posant èmfasi en els beneficis socials que aporten al seu entorn. Les candidatures que desitgin obtenir aquest guardó seran destriades segons el pressupost que hi han invertit. El Premi Previsora General de l'Associacionisme Cultural Català al millor Projecte premiarà aquelles iniciatives que no hagin superat els 6.000€ de despesses; en canvi, els Premis Arç Cooperativa de l'Associacionisme Cultural Català al millor Projecte reconeixeran els projectes que no arribin a aquesta xifra. Els guanyadors de les dues categories seran recompensats amb 1.000€. 

Tothom que desitgi optar als Premis Antoni Carné de l’Associacionisme Cultural Català ha de presentar la seva candidatura a premis@ens.cat abans del 28 de febrer seguint els criteris fixats en les bases. La data i lloc de l’acte de lliurament s’anunciarà oportunament a Tornaveu i a la pàgina corporativa de l’Ens de l’Associacionisme Cultural Català, entitat editora del digital.

L’Ens de l’Associacionisme Cultural Català vol agrair la implicació activa de BBVA CX i la Fundació Antigues Caixes Catalanes en la preparació d’aquest certamen.

Així mateix, també  desitja mostrar el seu agraïment a totes les institucions i empreses que han col·laborat en la seva organització: Previsora General, Arç Cooperativa, Fundació Catalunya Cultura, el Departament de Cultura de la Generalitat de Catalunya, la Diputació de Barcelona i l'Ajuntament de Barcelona. 

 
 
 


Comentaris


No hi ha cap comentariComenta

El comentari s'ha enviat correctament i està pendent de validaciò.

Els membres de l'ens

SUBSCRIU-T'HI!

Avís legal
En compliment de la Llei de Serveis de la Societat de la Informació i de Comerç Electrònic i de la Llei Orgànica de Protecció de Dades us informem que si no desitgeu continuar rebent el nostre butlletí informatiu, us podeu donar de baixa de la nostra base de dades a través d'aquest formulari.

Redacció:

Carrer València, 558, 6è 1è
08026 Barcelona.
Telèfon: 932 691 042
info@tornaveu.cat
www.tornaveu.cat

Consell editorial:

Director: Joan-Ramon Gordo

Gemma Aguilera, Pere Baltà, Oriol Cendra, Enric Cirici, Èric Jover, Joan Maluquer, Josep Santesmases i Josep Viana.

Correcció lingüística:
Àlvar Andrés.


Col·laboradors de TORNAVEU

CC BY NC
Els Premis Antoni Carné de l'Associacionisme Cultural Català reben la implicació de:

Fundació Antigues Caixes Catalanes BBVA CX

I la col·laboració de:

Previsora General Damm Arç Cooperativa fcc

L'Ens de l'Associacionisme Cultural Català, editor de Tornaveu, ha rebut l'ajut de: