Notícies


9/11/2017

El bicentenari de la Festa Major de Gràcia inicia un cicle de conferències sobre la festa

Cartell de la conferència de Josep Fornés.


Cartell de les conferències previstes per al 2017.etiqueta conferències, Festa Major de Gràcia


Després de la celebració a la segona quinzena d'agost de la Festa Major de Gràcia, continuen els actes de celebració dels 200 anys d'història amb un cicle de conferències que analitzaran, estudiaran i aprofundiran en el coneixement de la festa. El cicle arrenca amb la conferència del director Josep Fornés, director del Museu Etnològic i de les Cultures del Món, Els valors de la festa. Una visió antropològica, que tindrà lloc dilluns 13 de novembre a les 19.30h a la seu social de la Fundació Festa Major de Gràcia (carrer Alzina, 7).

El cicle de conferències és un dels plats forts en què es divideix la segona part de l'any del Bicentenari, que acabarà el maig de 2018. "Més de set dies de festa i de carrers guarnits hi ha valors, sentiments, teixit associatiu i un munt d'ítems que volem valorar amb aquest cicle de conferències", exposen des de la Fundació Festa Major de Gràcia.

Les conferències, que es duran a terme els dilluns a les 19:30h a la seu social de Fundació, seran quinzenals. El cicle comença amb la ponència de Josep Fornés, que exposarà els punts comuns de la festa major gracienca amb altres manifestacions festives del món, així com exposarà els valors de la manifestació festiva de les associacions de veïns de Gràcia.

Les següents conferències seran: L'art efímer dels carrers, a càrrec de Josep Mañà (27 de novembre) i Els balls de la festa, a càrrec de Montserrat Garrich (11 de desembre). Al llarg del 2018 es continuaran duent a terme conferències.

Comentaris


No hi ha cap comentariComenta

El comentari s'ha enviat correctament i està pendent de validaciò.

Els membres de l'ens

SUBSCRIU-T'HI!

Avís legal
En compliment de la Llei de Serveis de la Societat de la Informació i de Comerç Electrònic i de la Llei Orgànica de Protecció de Dades us informem que si no desitgeu continuar rebent el nostre butlletí informatiu, us podeu donar de baixa de la nostra base de dades a través d'aquest formulari.

Redacció:

Carrer València, 558, 6è 1è
08026 Barcelona.
Telèfon: 932 691 042
info@tornaveu.cat
www.tornaveu.cat

Consell editorial:

Director: Joan-Ramon Gordo

Gemma Aguilera, Pere Baltà, Oriol Cendra, Enric Cirici, Èric Jover, Joan Maluquer, Josep Santesmases i Josep Viana.

Correcció lingüística:
Àlvar Andrés.


Col·laboradors de TORNAVEU

CC BY NC
Els Premis Antoni Carné de l'Associacionisme Cultural Català reben la implicació de:

Fundació Antigues Caixes Catalanes BBVA CX

I la col·laboració de:

Previsora General Arç Cooperativa