Notícies


10/10/2017

Si teniu un grup de teatre amateur, participeu a la 30a edició del Taca'm

Foto de família dels guanyadors de la darrera edició del Taca'm


etiqueta El Centre, Tacam, TacamEl Centre


Nota mental de qui escriu aquestes línies: preguntar per quin motiu el festival de Teatre Amateur de Caldes de Montbui es diu Taca'm; tot i que segurament serà una contracció gramatical entre Teatre i Amateur. En qualsevol cas, queda clar que El Centre, Ateneu Democràtic i Progressista, que presenta les bases de la 30a edició, fa trenta anys que es mulla (o taca) per omplir de teatre el municipi de Caldes de Montbui. Els grups teatrals interessats poden presentar les seves obres a concurs fins al 30 de novembre del 2017.

Les obres poden ser en català o castellà i es valora que tinguin una durada estàndard de teatre convencional, és a dir, que no siguin de menys de 90 minuts, tot i que si es justifica per la narrativa o el muntatge, el jurat pot acceptar obres més breus a concurs. Els grups interessats, juntament amb la fitxa que han d'omplir han d'enviar una gravació en DVD o en suport digital de la totalitat de l'obra, així com la presentació del llibret, i qualsevol material addicional que ajudi a fer-se'n una idea del muntatge (fotografies...), sinopsi, historial del grup...

Les obres poden ser tant de textos clàssics,  obres contemporànies de reconeguts autors, com de nova autoria de les mateixes companyies amateurs. Un cop seleccionades, aquestes es començaran a representar raó d'una cada diumenge a Caldes de Montbui. El tret d'inici de les representacions serà diumenge 4 de febrer de 2018. Un cop acabades les representacions entre abril i maig es durà a terme la gala d'entrega de les diferents categories dels premis (actor, actriu, direcció, atrezzo...). I enguany, per a la commemoració del 30 aniversari es preveu que la gala de lliurament sigui ben especial.

Si teniu un grup amateur, podeu descarregar-vos les bases i la fitxa, que us oferim adjuntes.

Comentaris


No hi ha cap comentariComenta

El comentari s'ha enviat correctament i està pendent de validaciò.

Els membres de l'ens

SUBSCRIU-T'HI!

Avís legal
En compliment de la Llei de Serveis de la Societat de la Informació i de Comerç Electrònic i de la Llei Orgànica de Protecció de Dades us informem que si no desitgeu continuar rebent el nostre butlletí informatiu, us podeu donar de baixa de la nostra base de dades a través d'aquest formulari.

<

Redacció:

Carrer València, 558, 6è 1è
08026 Barcelona.
Telèfon: 932 691 042
info@tornaveu.cat
www.tornaveu.cat

Consell editorial:

Director: Joan-Ramon Gordo

Gemma Aguilera, Pere Baltà, Oriol Cendra, Enric Cirici, Èric Jover, Joan Maluquer, Josep Santesmases i Josep Viana.

Correcció lingüística:
Àlvar Andrés.


Col·laboradors de TORNAVEU

CC BY NC
Els Premis Antoni Carné de l'Associacionisme Cultural Català reben la implicació de:

Fundació Antigues Caixes Catalanes BBVA CX

I la col·laboració de:

Previsora General Damm Arç Cooperativa fcc

L'Ens de l'Associacionisme Cultural Català, editor de Tornaveu, ha rebut l'ajut de: