Notícies


2/5/2017

Campanya dels Borinots de Sants per enfilar-se més amunt

Esquema de com quedarà la nova xarxa al local d'assaig.


Imatge de promocional de la campanya dels Castellers de Sants.etiqueta Castells, Castells de Sants


Amb el lema “Ens hem enfilat al barri, ajuda’ns a enfilar la xarxa”, els castells de Sants, els Borinots, demanen ajuda a la societat civil per fer un salt endavant en la qualitat de les seves construccions. Fins ara, han aconseguit bastir el dos de nou amb folre i manilles i el pilar de vuit amb folre i manilles, però volen tocar el cel i han iniciat una campanya de mecenatge per finançar la instal·lació d’una nova xarxa, més fàcil d’utilitzar i amb un disseny que permeti regular l’alçada. En ser una xarxa automatitzada mitjançant motors elèctrics i subjectada per bigues d'acer convertirà l'espai en una eina indispensable i apta per als castells futurs de la colla, permetent provar diferents estructures amb més seguretat. 
 
"Enfilem la xarxa" és el nom de la campanya de Verkami que s’allargarà fins el proper 29 de maig, amb la qual l’entitat vol arribar a recaptar 15.000 euros. Per als qui hi col·laborin hi ha recompenses diverses, i es pretén rebre l’ajuda d’aficionats als castells, veïns, comerços i empreses. No és la primera vegada que els Borinots recorren al micromecenatge, ja ho van fer amb el documental Melting Pot: Castellers indis, govindes catalans, que va superar l'objectiu de finançar el documental del viatge fet a l'Índia amb 228 mecenes diferents. Tots els mecenes que col·laborin amb alguna donació estaran convidats a l'assaig especial del dijous 6 de juliol, el penúltim abans de les vacances d'estiu, a més de rebre diferents compensacions.
 
La colla compta amb 600 persones de totes les edats. Amb un índex molt baix de caigudes i un progrés constant, els Borinots han aconseguit en menys de 25 anys d'història formar part del grup de colles de gamma extra, amb el dos de nou amb folre i manilles descarregat, el cinc de nou amb folre i el pilar de vuit amb folre i manilles.

Podeu veure el vídeo promocional, fent clic aquí.

Trobareu la campanya de Verkami, fent clic aquí.

 

Comentaris


No hi ha cap comentariComenta

El comentari s'ha enviat correctament i està pendent de validaciò.

Els membres de l'ens

SUBSCRIU-T'HI!

Avís legal
En compliment de la Llei de Serveis de la Societat de la Informació i de Comerç Electrònic i de la Llei Orgànica de Protecció de Dades us informem que si no desitgeu continuar rebent el nostre butlletí informatiu, us podeu donar de baixa de la nostra base de dades a través d'aquest formulari.

Redacció:

Carrer València, 558, 6è 1è
08026 Barcelona.
Telèfon: 932 691 042
info@tornaveu.cat
www.tornaveu.cat

Consell editorial:

Director: Joan-Ramon Gordo

Gemma Aguilera, Pere Baltà, Oriol Cendra, Enric Cirici, Èric Jover, Joan Maluquer, Josep Santesmases i Josep Viana.

Correcció lingüística:
Àlvar Andrés.


Col·laboradors de TORNAVEU

CC BY NC
Els Premis Antoni Carné de l'Associacionisme Cultural Català reben la implicació de:

Fundació Antigues Caixes Catalanes BBVA CX

I la col·laboració de:

Previsora General Arç Cooperativa