Notícies


9/2/2017

Més de 500 puntaires saludaran la Festa Major de Santa Eulàlia

Puntaires al passeig de Sant Joan, amb motiu de la Festa Major de la Mercè

etiqueta Festa Major de Santa Eulàlia, puntaires, puntairesFesta Major de Santa Eulàlia


La Festa Major de Santa Eulàlia, que omplirà els carrers de Barcelona de tradició i també de llum, en el cap de setmana del 10 de febrer al diumenge 12, comptarà amb la ja habitual cita de més 500 puntaires que diumenge 12 de febrer, des de les 10.30h i fins les 13h a l'Avinguda de Portal de l'Àngel de Barcelona. Enguany serà la 5a edició d'aquesta trobada amb motiu de les Festes Santa Eulàlia, organitzada per l'ICUB, amb la col·laboració de l'Associació Catalana de Puntaires (ACP).

"És una oportunitat per visualitzar que les puntes formen part de la creativitat textil del nostre territori", apunta Rosa Maria Provencio, presidenta de la ACP. La iniciativa va arrencar el 2012 i s'ha consolidat dins del programa festiu de la festa d'Hivern de Barcelona. El primer any es va celebrar a la Plaça de Sant Felip Neri, i després ja s'ha anat realitzant al portal de l'Àngel.

Expositors per adquirir les últimes novetats

El públic assistent podrà gaudir de veure treballar les més de 500 puntaires de tot el país que s'aplegaran a la trobada. A més, serà un bon moment per adquirir materials per fer punta, ja que al llarg de l'Avinguda de Portal de l'Àngel hi haurà deu expositors que vendran el seu material, cosa que permetrà a les puntaires i als aficionats de la punta comprar eines innovadores, així com tipus de fils que costen de trobar.

Aquesta és la primera cita anual amb la ciutat que les puntaires duen a terme a la ciutat comtal, ja que amb motiu de la festa Major de la Mercè, s'aplegueran al Passeig de Sant Joan.

Podeu veure el programa de la Festa Major de Santa Eulàlia, fent clic aquí.

Comentaris


No hi ha cap comentariComenta

El comentari s'ha enviat correctament i està pendent de validaciò.

Els membres de l'ens

SUBSCRIU-T'HI!

Avís legal
En compliment de la Llei de Serveis de la Societat de la Informació i de Comerç Electrònic i de la Llei Orgànica de Protecció de Dades us informem que si no desitgeu continuar rebent el nostre butlletí informatiu, us podeu donar de baixa de la nostra base de dades a través d'aquest formulari.

Redacció:

Carrer València, 558, 6è 1è
08026 Barcelona.
Telèfon: 932 691 042
info@tornaveu.cat
www.tornaveu.cat

Consell editorial:

Director: Joan-Ramon Gordo

Gemma Aguilera, Pere Baltà, Oriol Cendra, Enric Cirici, Èric Jover, Joan Maluquer, Josep Santesmases i Josep Viana.

Correcció lingüística:
Àlvar Andrés.


Col·laboradors de TORNAVEU

CC BY NC
Els Premis Antoni Carné de l'Associacionisme Cultural Català reben la implicació de:

Fundació Antigues Caixes Catalanes BBVA CX

I la col·laboració de:

Previsora General Damm Arç Cooperativa fcc

L'Ens de l'Associacionisme Cultural Català, editor de Tornaveu, ha rebut l'ajut de: