Notícies


13/9/2016

Una cita amb tot l’enginy dels cuplets dels Pastorets

Representació dels Pastorets del Vendrell, un dels grups que adapten el text de Folch i Torres.


Cartell del concurs de cupletsetiqueta Centenari Els Pastorets, Folch i Torres

És habitual que els Pastorets de Folch i Torres, com d'altres versions de Pastorets, inclouen en algun moment una cantada de versos que permeten a la representació situar-se en el context local i alhora promoure les rialles entre el públic pel seu contingut picant o sarcàstic.

Amb motiu de la celebració del centenari de la primera representació, el 24 de desembre de 2016, d'Els pastorets de Folch i Torres, s'organitza diumenge 18 de setembre a les 12h un concurs de cuplets al teatre Parroquial de Sant Feliu de Llobregat (C/ Pi i Margall, 6). A l'acte, moderat per Jordi Pessarrodona, es cantaran una vintena de composicions, que han estat seleccionades prèviament pel jurat entre les diverses composicions que s'han rebut fins al 15 d'agost, data màxima en què es podien lliurar els cuplets.

Organitzat pel grup de treball, impulsat per la Fundació Folch i Torres i la Coordinadora de Pastorets de Catalunya, el concurs serà un acte festiu, gratuït i obert a tothom, on el públic hi tindrà molt a dir, ja que un cop cantades totes les composicions, cada persona votarà les sis composicions que més li hagin agradat. Tot seguit, descartats els menys votats, quedaran els tres cuplets finalistes, els quals tornaran a ser votats pel públic. El guanyador rebrà un premi de 250 €, el primer finalista, 200 € i el tercer, 150 €.

Comentaris


No hi ha cap comentariComenta

El comentari s'ha enviat correctament i està pendent de validaciò.

Els membres de l'ens

SUBSCRIU-T'HI!

Avís legal
En compliment de la Llei de Serveis de la Societat de la Informació i de Comerç Electrònic i de la Llei Orgànica de Protecció de Dades us informem que si no desitgeu continuar rebent el nostre butlletí informatiu, us podeu donar de baixa de la nostra base de dades a través d'aquest formulari.

Redacció:

Carrer València, 558, 6è 1è
08026 Barcelona.
Telèfon: 932 691 042
info@tornaveu.cat
www.tornaveu.cat

Consell editorial:

Director: Joan-Ramon Gordo

Gemma Aguilera, Pere Baltà, Oriol Cendra, Enric Cirici, Èric Jover, Joan Maluquer, Josep Santesmases i Josep Viana.

Correcció lingüística:
Àlvar Andrés.


Col·laboradors de TORNAVEU

CC BY NC
Els Premis Antoni Carné de l'Associacionisme Cultural Català reben la implicació de:

Fundació Antigues Caixes Catalanes BBVA CX

I la col·laboració de:

Previsora General Damm Arç Cooperativa fcc

L'Ens de l'Associacionisme Cultural Català, editor de Tornaveu, ha rebut l'ajut de: