Tornaveu                     Ara és l'hora

Hemeroteca Recomana-ho a un/a amic/ga
Primera quinzena de desembre 2014

Resultats de l'etiqueta religió

Article - Inauguració de la capella de la Mare de Déu de Montserrat a la catedral de l'Alguer

Número 55 ( del 15 al 30 d'abril del 2012 )

Dos anys fa, recorria el 50è aniversari de l’arribada a l’Alguer de la imatge de la Mare de...
Llegir-ne més

Article - Carraus i matraques

Número 54 ( del 1 al 14 d'abril del 2012 )

En el passat, durant la Setmana Santa, les campanes emmudien. Des dels campanars sonaven grans...
Llegir-ne més

Article - Sense Estat no hi ha conferència episcopal catalana

Número 54 ( del 1 al 14 d'abril del 2012 )

Hi ha coses no esclarides, del tot i dubtoses. El fet que els bisbes residencials a Catalunya...
Llegir-ne més

Referent - En la mort de Jesús Huguet, un capellà patriota

Número 53 ( del 15 al 31 de març del 2012 )

El dia 9 de març passat va morir mossèn Jesús Huguet, atropellat, a Solsona. A la catedral de...
Llegir-ne més

S'ha dit - “Afirmar que en el sí de l’Església la dona és considerada igual en dignitat és un insult a la intel·ligència”. (Anna Ortín a El Pregó)

Número 52 ( del 1 al 14 de març del 2012 )

Des de les pàgines d’El Pregó, Anna Ortín posà en qüestió unes declaracions de Jaume...
Llegir-ne més

Article - Guerres de religió al nostre temps

Número 50 ( del 1 al 14 de febrer del 2012 )

Ens semblava que s'havien acabat amb la darrera guerra a la nostra terra. De fet, Franco va...
Llegir-ne més

Els membres de l'ens

SUBSCRIU-T'HI!

Avís legal
En compliment de la Llei de Serveis de la Societat de la Informació i de Comerç Electrònic i de la Llei Orgànica de Protecció de Dades us informem que si no desitgeu continuar rebent el nostre butlletí informatiu, us podeu donar de baixa de la nostra base de dades a través d'aquest formulari.

Redacció:

Pl. Víctor Balaguer, 5. Casal Clavé
08003 Barcelona.
Telèfon: 932 691 042
info@tornaveu.cat
www.tornaveu.cat

Consell editorial:

Gemma Aguilera, Pere Baltà, Antoni Carné, Oriol Cendra, Enric Cirici, Joan-Ramon Gordo, Èric Jover, Joan Maluquer i Josep Santesmases.

Correcció lingüística:
Àlvar Andrés.


CC BY NC


L'Ens de l'Associacionisme Cultural Català és una iniciativa de la Federació de Cors de Clavé, la Federació de Grups Amateurs de Teatre de Catalunya, el Moviment Coral Català, la Federació Catalana de Societats Musicals, la Federació Sardanista de Catalunya, la Fundació La Roda, l'Agrupació de Colles de Geganters de Catalunya, l'Agrupament d'Esbarts Dansaires, el Gran Orient de Catalunya, l'Agrupació del Bestiari Festiu i Popular de Catalunya, la Coordinadora de Trabucaires de Catalunya, la Federació Catalana de Pessebristes, ADIFOLK, el Moviment Laic i Progressista, la Fundació Paco Candel, la Coordinadora de Pastorets de Catalunya, la Federació de Diables i Dimonis de Catalunya, el Secretariat de Corals Infantils de Catalunya, la Coordinadora de Centres d'Estudis de Parla Catalana, la Federació Catalana de Catifaires, la Coordinadora de Colles de Gegants i Bestiari de Ciutat Vella de Barcelona, l'Associació Catalana de Puntaires i la Federació de Colles de Falcons de Catalunya.
Entitats col·laboradores: XarxaAteneu, Casals Joves de Catalunya, la Federació Cors de Clavé Catalunya Nord, la Coordinadora de Ball de Bastons de Catalunya i la Federació d'Associacions i Clubs UNESCO de Catalunya.
Està representat al Consell Assessor de Continguts i de Programació de la Corporació Catalana de Mitjans Audiovisuals, és membre del Consell de l'Associacionisme i Voluntariat de Catalunya, del Consell Assessor de Cultura Popular del CPCPTC i de la Comissió de Cultura Popular i Tradicional del Consell de la Cultura de Barcelona. Premi Arlequí 2011.
Edita la publicació semestral CANEMÀS, revista de pensament associatiu i conjuntament amb l'associació Heptàgon de Projectes Culturals la publicació quinzenal TORNAVEU, Associacionisme i Cultura.
Entitat acreditada per la UNESCO per a la Salvaguarda del Patrimoni Cultural Inmaterial.
En conveni de col·laboració amb: Consell d'Associacions de Barcelona, Obra Cultural de l'Alguer, Fundació Congrés de Cultura Catalana, Xarxa Audiovisual Local, Projecte Heptàgon, Associació Catalana de Premsa Gratuïta i Mitjans Digitals, Òmnium Cultural, Agència Catalana de Notícies, Associació Catalana de la Premsa Comarcal, Fundació Jaume Casademont, VilaWeb, l'Associació Catalana de Municipis i la Federació de Municipis de Catalunya.