Resultats de l'etiqueta bandes de música

Bandes als Ateneus, una programació estable de concerts a Barcelona

P { margin-bottom: 0.21cm; }

A partir del 24 de setembre i fins al 10 de setembre quatre ateneus de Barcelona programaran concerts de tres bandes barcelonines.
Llegir-ne més

Tret de sortida literari per al centenari de la Fila


La Unió Filharmònica d'Amposta fa 100 anys i mira amb força el futur que té al davant.
Llegir-ne més

La banda Pare Manyanet saluda la primavera per partida doble


Si bé cada cop les bandes són més actives durant tot l'any, la primavera sempre és una estació molt activa per a les bandes.
Llegir-ne més

La 20a Trobada de Bandes del Perelló celebra les Festes de Sant Antoni


Dissabte 21 de gener es va celebrar al Perelló (Tarragona) la 20a Trobada de Bandes de Música, en el marc dels actes de les Festes Majors de Sant Antoni 2017.
Llegir-ne més

El concert d’any nou de la Banda de Tortosa inaugura el seu 75è aniversari

Tots els concerts d'any nou són un moment especial, una oportunitat per gaudir d'unes músiques que ens emocionen, malgrat que potser durant la resta de l'any neguem que ens facin saltar algunes llàgrimes.
Llegir-ne més

La Federació Catalana de Societats Musicals viatja a Palma de Mallorca

Una cinquantena de músics de la Federació Catalana de Societats Musicals (FCSM) es van desplaçar a Palma de Mallorca per assistir al 23è festival Estatal de Bandes de Músiques Federades, celebrat dilluns 5 de desembre al Teatre Principal de Palma.
Llegir-ne més

Grup d'ska s'enamora de banda de música

"Necessitaré un tercer pulmó per poder seguir el ritme rapídissim de les cançons", són paraules del trombonista i president de la banda de música La Ginesta, de Ginestar, davant del concert Xeic a banda, que unirà el grup d'Ska de les Terres de l'Ebre amb la banda de música, en els concerts del dissabte 10 de desembre (a les 24h) i l'endemà a les 17:30h a Lo Local (plaça Catalunya 3, de Ginestar).
Llegir-ne més

La Banda Unió Musical de Tarragona celebra el concert de Santa Cecília

Com ja és tradicional, durant aquest mes de Novembre, la Banda Unió Musical de Tarragona celebra la festivitat de la seva patrona, Santa Cecília, amb diferents activitats socials i musicals.
Llegir-ne més

Les bandes proposen un cap de setmana ple de concerts per Santa Cecília

El 22 de novembre, dia de Santa Cecília, és el dia de la música, i ha esdevingut una cita especial per a les diferents bandes musicals.
Llegir-ne més

La Banda Municipal de Tortosa oferirà els grans èxits de Queen

La Banda Municipal de Tortosa abans ho havia fet amb la música del guitarrista i compositor Carlos Santana, l’any passat amb les cançons d’Ovidi Montllor (amb la col·laboració de la Unió Filharmònica d’Amposta, amb motiu dels vint anys de la seva mort).
Llegir-ne més

La Valenciana porta a Besalú la música dels moros i cristians

La primera banda de música formada per treballadors i estudiants valencians a Catalunya, “La Valenciana” oferirà el seu segon concert, després de la presentació en societat d’aquest estiu, al poble de Besalú, dissabte 29 ‘octubre al Mirador del Pont, a les 18h.
Llegir-ne més

La Banda Simfònica de la Diputació de Tarragona ret homenatge a la infantesa

És la 12a edició que és forma aquesta banda formada per alumnes dels conservatoris de Reus, Tarragona i Tortosa, que durà a terme tres concerts sota la direcció del prestigiós director José Rafael Pascual-Vilaplana, actual director artístic de la Banda Municipal de Música de Bilbao.
Llegir-ne més

Un premi estimula la creació de noves composicions per a bandes de música

La Federació Catalana de Societats Musicals convoca la 3a edició del Concurs de composició per a banda simfònica Josep Maria Lleixà Subirats, que premiarà una partitura inèdita que s’estrenarà en el marc dels actes de celebració del Centenari de la Societat Musical La Lira Ampostina, que serà l’encarregada de la interpretació al seu Auditori.
Llegir-ne més

El festival Fem Banda omplirà Lleida de música de l'1 al 3 de juliol

Lleida es prepara per a rebre una nova edició del Fem Banda Festival Internacional de Bandes de Música.
Llegir-ne més

Les societats musicals, una riquesa cultural sovint oblidada

El programa Tria 33 del Canal 33 sovint dedica una sèrie de reportatges a cobrir diferents aspectes de la cultura popular.
Llegir-ne més

La banda ‘La Valenciana’, expressió musical dels Països Catalans

Que el País Valencià pot presumir d'una vitalitat extraordinària de les seves bandes de música és una evidència contrastable en qualsevol festa major de poble per petit que sigui.
Llegir-ne més

La Banda Simfònica Manyanet dóna la benvinguda a la primavera

Els jardins del Club Natació Sant Andreu acolliran el concert gratuït i d'entrada lliure de la Banda Simfònica Manyanet Sant Andreu, diumenge 29 de maig a les 12h del migdia.
Llegir-ne més

La Unió Filharmònica d'Amposta retrà tribut a Alan Parsons Project a Reus

Dissabte 15 d’octubre La Societat Musical La Unió Filharmònica d’Amposta oferirà al Teatre Fortuny de Reus un concert-espectacle tribut a Alan Parsons Project.
Llegir-ne més

La banda d'Ulldecona dóna la benvinguda a la primavera

Dissabte 14 de maig la Banda de Música d’Ulldecona ofereix el seu tradicional Concert de Primavera al Teatre Orfeó Montsià.
Llegir-ne més