Resultats de l'etiqueta Federació Catalana de Societats Musicals

Bandes als Ateneus, una programació estable de concerts a Barcelona

P { margin-bottom: 0.21cm; }

A partir del 24 de setembre i fins al 10 de setembre quatre ateneus de Barcelona programaran concerts de tres bandes barcelonines.
Llegir-ne més

L'Auditori acull el 16è Festival de Bandes de Música de Catalunya


L’Auditori de Barcelona acollirà diumenge 9 de juliol a les 18.30h el 16è Festival de Bandes de Música Catalunya, que enguany comptarà amb l’Agrupació Musical de Camarles, l’Escola i Banda de Música “la Ginesta” de Ginestar i la Societat Musical la Unió Filharmònica d’Amposta “la Fila”.
Llegir-ne més

Disney, protagonista del concert de la Banda Simfònica Manyanet Sant Andreu


La capacitat de la factoria Disney de generar somnis (i també malsons, i com a mostra la mare de bambi) és intacta.
Llegir-ne més

La Fila prepara una trobada de bandes juvenils plena de música i humor


Dissabte 3 de juny, a l'Auditori de la Unió Filharmònica d'Amposta tindrà lloc a les 17h la 19a Trobada de Bandes Juvenils de Catalunya Ciutat d'Amposta.
Llegir-ne més

Convocat el 4t Concurs de composició per a bandes Josep M. Lleixà


La Federació Catalana de Societats Musicals (FCSM) convoca la 4a edició del Concurs de composició per a banda simfònica Josep Maria Lleixà Subirats, que premiarà una partitura inèdita que s’estrenarà en el marc dels actes de celebració del Centenari de la Societat Musical de La Unió Filharmònica d’Amposta, que serà l’encarregada de la interpretació al seu Auditori.
Llegir-ne més

La Festa Catalana, amb sabor de jota ebrenca


Dissabte 20 de maig a l’Aviguda Catedral, en el que serà el tercer cap de setmana de la Festa Catalana, a les 11:30h s’oferirà un concert de la Banda de Música de Benissanet, que actuarà la Banda FCSM&Benissanet, denominació que s’obté quan a la Banda de la Federació Catalana de Societats Musicals a la qual s’incorporen músics provinents de la resta de formacions de tot el país, en aquest cas de la Banda de Benissanet.
Llegir-ne més

La Banda Simfònica Pare Manyanet homenatja el cinema

Què seria del cinema sense les bandes sonores, capaces de subratllar i amplificar els sentiments mostrats a la pantalla? Enguany són diverses les iniciatives que plantegen la unió del visionat d'una pel·lícula amb la música en directe a càrrec d'una orquestra.
Llegir-ne més

Les societats musicals formen part de l’Acadèmia Catalana de la Música

 
L’Acadèmia Catalana de la Música va néixer a finals del 2012 amb certes reticències del sector.
Llegir-ne més

La Federació Catalana de Societats Musicals viatja a Palma de Mallorca

Una cinquantena de músics de la Federació Catalana de Societats Musicals (FCSM) es van desplaçar a Palma de Mallorca per assistir al 23è festival Estatal de Bandes de Músiques Federades, celebrat dilluns 5 de desembre al Teatre Principal de Palma.
Llegir-ne més