Tornaveu
Organyà entregà els Premis Sardana 2011

L’esdeveniment, que s’integra en les diferents activitats sardanistes programades aquest any amb motiu de la declaració d’Organyà com a Ciutat Pubilla de la Sardana 2011, va comptar amb la presència de l’alcalde del municipi, Antoni Fiol, i el president de la Federació Sardanista de Catalunya, Bartomeu Duran. També van ser presents Josep Maria Roset, president de la Federació Sardanista de les Comarques Lleidatanes, i la presidenta de l’Agrupació Sardanista d’Organyà, Elena Belmonte.

Els premiats d’aquest any, pel que fa a les Medalles, foren: al Mèrit Sardanista, en Joan Domènech Moner; al Mèrit Musical, a Esteve Molero Olivella; al Mèrit Cívic, a Joaquim Ruscalleda Franch i al Mèrit de la Dansa Catalana, a Eulàlia Hortal Brugués. Així mateix, es van atorgar premis en 7 categories diferents a persones i entitats que han merescut la distinció per la seva defensa i promoció de la sardana.

Tots els premiats van rebre aquests prestigiosos guardons de mans de les màximes autoritats de la Federació Sardanista de Catalunya, l’Obra del Ballet Popular i l’Ajuntament d’Organyà.

Consulta la relació de guardonats

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa