Els Premis Ateneus 2011, arriben a la seva vint-i-dosena edició consolidats, com a referents dins de l’associacionisme cultural català, pel reconeixement de l’esforç de les entitats. Des de 1989 es premien les iniciatives i activitats dutes a terme des del voluntariat que, de forma original i innovadora, impulsen la cultura popular i tradicional catalana.

Enguany hi ha novetats importants, en aquesta edició els premis s’han dividit en dues categories, una oberta a totes les entitats del món associatiu català i l’altra per les entitats federades. Aquesta divisió destaca la tasca realitzada per les entitats membres de la Federació d’Ateneus de Catalunya. Així doncs, el Premi a la Innovació i el Premi a l’activitat sociocultural estan oberts a totes les entitats. En canvi, el Premi als Mitjans de Comunicació d’associacions culturals i els tres premis en Creativitat que inclouen Arts Escèniques, Música i Cultura Popular i Tradicional, només poden optar-hi les entitats federades.

La dotació econòmica dels premis és de 1.300 euros pel primer i 600 euros pel segon. És imprescindible que les activitats presentades s’hagin realitzat entre l’1 de setembre de l’any 2010 i el 31 d’agost del 2011, i només poden optar a una modalitat.

Si formeu part d’una entitat que promou iniciatives originals i innovadores, amb impacte social, realitzades des de la dedicació voluntària i que destaquen per la seva qualitat, els Premis Ateneus poden recompensar aquest esforç. Fins el dia 11 de novembre, a les 15h. hi ha temps per presentar les candidatures.

S’adjunta el díptic informatiu dels Premis Ateneus 2011.

Més informació clicant aquí.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa