Reportatges


1/5/2011

La Fundació Lluís Carulla presenta els VIII Premis Francesc Candel per a la integració dels immigrants

Presentació de l'edició del 2010.

Els premis, instituïts per la Fundació Lluís Carulla, compten amb el suport la Direcció General d’Immigració de la Generalitat de Catalunya. Estan destinats a premiar bones pràctiques d’entitats i institucions que promoguin i estimulin la integració a la societat catalana de les persones estrangeres immigrades a Catalunya i que afavoreixin el civisme, la convivència, el coneixement del país (llengua, tradicions, geografia i història, valors socioculturals), la sensibilització sobre la cultura de la immigració, la participació de dones i joves immigrants, i una visió positiva de la immigració als mitjans de comunicació. En total són cinc premis dotats de 3.000 euros cadascun.L’any passat van ser guardonats el Consell Comarcal del Vallès Occidental, per la mostra “Viatge a Tatinutropo. Exposició itinerant sobre prejudicis i rumors”; l’Institut La Garrotxa d’Olot, per l’experiència “Ull, canvi i acció”; la Xarxa 9 Barris Acull de Barcelona, pel projecte “9 Barris Acull-La Prosperitat Cultura en Acció 2”; la Biblioteca Massagran de Salt, per les iniciatives realitzades, i el reportatge “Sota el vel” del programa Entre línies de TV3.
lectures 1356 lectures    Comentaris Comenta-ho Imprimir Imprimeix Enviar article Envia

Comentaris


No hi ha cap comentariComenta

El comentari s'ha enviat correctament i està pendent de validaciò.

Els membres de l'ens

SUBSCRIU-T'HI!

Avís legal
En compliment de la Llei de Serveis de la Societat de la Informació i de Comerç Electrònic i de la Llei Orgànica de Protecció de Dades us informem que si no desitgeu continuar rebent el nostre butlletí informatiu, us podeu donar de baixa de la nostra base de dades a través d'aquest formulari.

Redacció:

Pl. Víctor Balaguer, 5. Casal Clavé
08003 Barcelona.
Telèfon: 932 691 042
info@tornaveu.cat
www.tornaveu.cat

Consell editorial:

Gemma Aguilera, Pere Baltà, Antoni Carné, Oriol Cendra, Enric Cirici, Joan-Ramon Gordo, Èric Jover, Joan Maluquer i Josep Santesmases.

Correcció lingüística:
Àlvar Andrés.


CC BY NC