Tornaveu                     Ara és l'hora

Hemeroteca Recomana-ho a un/a amic/ga
1 - 14 de març de 2011

NOTÍCIES

— 7/3/2011

Un pas més per a garantir la presència de l’associacionisme als mitjans de comunicacióMoment de la signatura del conveni


El president de l’Ens de Comunicació Associativa (ECA), Antoni Carné, i el director de l’Agència Catalana de Notícies (ACN), Saül Gordillo, van signar dilluns dia 28 de febrer un acord de col·laboració per a distribuir entre els abonats de l’ACN notícies d’interès que generi l’associacionisme cultural català. Aquest és un dels objectius fundacionals de l’Ens. En aquest sentit, els darrers mesos ha signat acords de col·laboració amb tot un seguit d’organitzacions i mitjans.

Durant l’acte, Saül Gordillo afirmà que la seva organització «pot fer un bon servei com a multiplicadora de la informació sobre la cultura popular del país». El director de l’ACN explicà que aquesta col·laboració «és una realitat que ja funciona d’una manera molt espontània perquè l’Agència difon informació molt arrelada al territori».

Per part seva, Antoni Carné valorà l’acord com a «importantíssim perquè el moviment associatiu i cultural català té una forta presència social i compromís amb el futur del país i aquesta col·laboració ajudarà a donar a conèixer aquesta activitat d’una manera molt transversal i propera».

En aquesta línia, durant els últims mesos l’agència pública ha establert nombrosos acords amb entitats i institucions de Catalunya, com amb l’ECA, que «posen en valor la forta presència territorial de l’ACN i ajuden a catalitzar la realitat que hi ha arreu del país».

Per a més informació:

Agència Catalana de Notícies, telèfon 935 531 414, www.acn.cat.
Ens de Comunicació Associativa, telèfon 932 691 042, www.ens.cat.lectures 1464 lectures    Comentaris Comenta-ho Imprimir Imprimeix Enviar article Envia

Comentaris


No hi ha cap comentariComenta

El comentari s'ha enviat correctament i està pendent de validaciò.

Altres edicions

Els membres de l'ens

SUBSCRIU-T'HI!

Avís legal
En compliment de la Llei de Serveis de la Societat de la Informació i de Comerç Electrònic i de la Llei Orgànica de Protecció de Dades us informem que si no desitgeu continuar rebent el nostre butlletí informatiu, us podeu donar de baixa de la nostra base de dades a través d'aquest formulari.

Redacció:

Pl. Víctor Balaguer, 5. Casal Clavé
08003 Barcelona.
Telèfon: 932 691 042
info@tornaveu.cat
www.tornaveu.cat

Consell editorial:

Gemma Aguilera, Pere Baltà, Antoni Carné, Enric Cirici, Joan-Ramon Gordo, Èric Jover, Joan Maluquer i Josep Santesmases.

Correcció lingüística:
Joan Albert Ros.

CC BY NC


L'Ens de l'Associacionisme Cultural Català és una iniciativa de la Federació de Cors de Clavé, la Federació de Grups Amateurs de Teatre de Catalunya, el Moviment Coral Català, la Federació Catalana de Societats Musicals, la Federació Sardanista de Catalunya, la Fundació La Roda, l'Agrupació de Colles de Geganters de Catalunya, l'Agrupament d'Esbarts Dansaires, el Gran Orient de Catalunya, l'Agrupació del Bestiari Festiu i Popular de Catalunya, la Coordinadora de Trabucaires de Catalunya, la Federació Catalana de Pessebristes, ADIFOLK, el Moviment Laic i Progressista, la Fundació Paco Candel, la Coordinadora de Pastorets de Catalunya, la Federació de Diables i Dimonis de Catalunya, el Secretariat de Corals Infantils de Catalunya, la Coordinadora de Centres d'Estudis de Parla Catalana, la Federació Catalana de Catifaires, la Coordinadora de Colles de Gegants i Bestiari de Ciutat Vella de Barcelona, l'Associació Catalana de Puntaires i la Federació de Colles de Falcons de Catalunya.
Entitats col·laboradores: XarxaAteneu, Casals Joves de Catalunya, la Federació Cors de Clavé Catalunya Nord, la Coordinadora de Ball de Bastons de Catalunya i la Federació d'Associacions i Clubs UNESCO de Catalunya.
Està representat al Consell Assessor de Continguts i de Programació de la Corporació Catalana de Mitjans Audiovisuals, és membre del Consell de l'Associacionisme i Voluntariat de Catalunya, del Consell Assessor de Cultura Popular del CPCPTC i de la Comissió de Cultura Popular i Tradicional del Consell de la Cultura de Barcelona. Premi Arlequí 2011.
Edita la publicació semestral CANEMÀS, revista de pensament associatiu i conjuntament amb l'associació Heptàgon de Projectes Culturals la publicació quinzenal TORNAVEU, Associacionisme i Cultura.
Entitat acreditada per la UNESCO per a la Salvaguarda del Patrimoni Cultural Inmaterial.
En conveni de col·laboració amb: Consell d'Associacions de Barcelona, Obra Cultural de l'Alguer, Fundació Congrés de Cultura Catalana, Xarxa Audiovisual Local, Projecte Heptàgon, Associació Catalana de Premsa Gratuïta i Mitjans Digitals, Òmnium Cultural, Agència Catalana de Notícies, Associació Catalana de la Premsa Comarcal, Fundació Jaume Casademont, VilaWeb, l'Associació Catalana de Municipis i la Federació de Municipis de Catalunya.