Notícies


27/2/2017

La presentació del nou portal sardanista al Fes ta Festa (Programa 361)


etiqueta Fes ta Festa

Perquè aquest mes de març que estem a punt d’encetar és el mes en què es concentren el màxim nombre d’assemblees de tot tipus d’entitats. És el moment que els socis puguin demanar comptes als seus dirigents i que puguin també suggerir i aportar noves idees. En definitiva, un acte imprescindible per a poder construir el futur de qualsevol associació. Des del FES TA FESTA, la nostra més fervent recomanació a tothom a participar-hi.
 

I en aquest darrer FES TA FESTA de febrer, també una munió d’actes i de notícies ja que us parlarem, entre d’altres coses, de la presentació del nou PORTAL SARDANISTA que ha endegat la Confederació sardanista de Catalunya i que es podrà veure i visitar a la xarxa a partir del proper dia 1 de març; o de la tercera edició del Dia de l’Associacionisme Cultural 2017 (DASC), que se celebrarà del divendres 2 al diumenge 4 de juny, amb una recomanació especial per a organitzar activitats al voltant de la lectura; o d’aquesta trentena edició del Tradicionàrius…

Per cert que algunes músiques del programa seran de grups que actuen aquests dies al festival gracienc: el tema “La Vila de Gràcia”, amb el grup MARSUPIALIS; o el tema “Doutras terres”, del grup gallec IALMA. I sense oblidar-nos de la segona semifinal de LA SARDANA DE L’ANY 2016 que ens convidarà a votar per escollir una nova finalista entre les sardanes “Porta-la amb tu” d’Olivier Marquès i “Mediterràniament” de Lluís Alcalà.

Les seccions ens aportaran també molta varietat:

I encara tindrem temps d’escoltar una de les millors sardanes del mestre Juli Garreta, “La pedregada”, en la versió de la Cobla de Cambra de Catalunya dirigida per Bernat Castillejo. I la setmana que ve, més. Encara que ho haguem de fer des de Suïssa…Comentaris


No hi ha cap comentariComenta

El comentari s'ha enviat correctament i està pendent de validaciò.

Els membres de l'ens

SUBSCRIU-T'HI!

Avís legal
En compliment de la Llei de Serveis de la Societat de la Informació i de Comerç Electrònic i de la Llei Orgànica de Protecció de Dades us informem que si no desitgeu continuar rebent el nostre butlletí informatiu, us podeu donar de baixa de la nostra base de dades a través d'aquest formulari.

Redacció:

Pl. Víctor Balaguer, 5. Casal Clavé
08003 Barcelona.
Telèfon: 932 691 042
info@tornaveu.cat
www.tornaveu.cat

Consell editorial:

Director: Joan-Ramon Gordo

Gemma Aguilera, Pere Baltà, Oriol Cendra, Enric Cirici, Èric Jover, Joan Maluquer, Josep Santesmases i Josep Viana.

Correcció lingüística:
Àlvar Andrés.


Col·laboradors de TORNAVEU

CC BY NC
Els Premis Antoni Carné de l'Associacionisme Cultural Català reben la implicació de:

Fundació Antigues Caixes Catalanes BBVA CX


I la col·laboració de:

Previsora General Damm Arç Cooperativa fcc