Tornaveu
Últims dies per presentar la sol·licitud de participació a l’Aplec Internacional

Adifolk (Associació per a la Difusió del Folklore) fa una última crida per tal que els grups de cultura popular interessats facin la sol·licitud de participació al 29è Aplec Internacional 2016, que se celebrarà a Perpinyà.

Des de l’organització es pretén que la proximitat amb Perpinyà permeti que sigui un Aplec molt participatiu; un aplec que marqui un punt i seguit, ja que per al 2017 hi haurà un canvi de model d’aquesta mostra de cultura catalana que al llarg de 28 anys (aquesta serà la 29a edició) omple els carrers i les places de ciutats internacionals de la gran majoria de manifestacions de la cultura popular catalana.

Enguany se celebrarà el 30 i 31 de juliol i Adifolk s’ha fixat en l’objectiu d’una participació de 60 agrupacions de cultura popular a Perpinyà. “Perpinyà, per la proximitat, per l’idioma i la cultura comunes, per les ganes i facilitats que des de l’Ajuntament de Perpinyà ens han demostrat, ens permetrà fer un Aplec Internacional molt participatiu i actiu”, explica Joan Gómez, president d’Adifolk.

Tal com s’indica des de l’organització, en les properes setmanes es construirà l’Aplec Internacional segons les inscripcions de participació rebudes. Així doncs, els grups que hi estiguin interessats fins al dia 20 de desembre poden posar-se en contacte amb Adifolk a través de l’adreça de correu: [email protected]. “Perpinyà serà, el darrer cap de setmana de juliol, el far que senyala la festa més internacional de la cultura popular catalana”, resumeix Gómez.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa